SZÁMMISZTIKA

Az életút száma

Szerző:
Szabó Anna
Az életút számát a születési dátum számjegyeinek az összeadásával kapjuk meg. Ez a szám azokat a tulajdonságokat és képességeket mutatja meg, amelyek velünk születtek, és azt a lehetséges utat is, amelyet bejárunk az életben.
Lényegében azt az utat képviseli, amelyen járni fogsz, függetlenül a lényegedtől, amelyet a lélekszám képvisel. Ha kiszámítod a lélekszámodat, akkor ennek a két számnak a segítségével megláthatod, milyen egyedi kihívások várnak rád az életben.


Először a születésed hónapját alakítsd át egyjegyű számmá

Vegyük például Angelina Jolie-t, aki 1975. június 4-én született. Először alakítsd át számmá a hónapot. A kétjegyű hónapok számát úgy kapod meg, ha a számjegyeket összeadod. Tehát például november, ami a tizenegyedik hónap, a 2-es számnak felel meg, mivel 1 + 1 = 2.

Angelina Jolie a hatodik hónapban született, vagyis az ő esetében nem kell átalakítani semmit. Az ő hónapszáma a 6.


Ezután alakítsd egyjegyű számmá a születésed napját


Ha például valamelyik hónap 17. napján születtél, akkor 1 + 7 = 8 lesz a kapott szám. Ha 29-én születtél, akkor 2 + 9 = 11 lesz a mesterszámod. Ennek már ne add össze a számjegyeit, hanem redukáld egyszerűen 1-re.

Angelina Jolie születésének a napját nem kell redukálni, mert 4-én született, vagyis a nap száma ebben az esetben egyszerűen 4.


Ezután add össze a születésed évének a számjegyeit, és redukáld egyjegyű számmá

Angelina Jolie esetében: 1 + 9 + 7 + 5 = 22. Ez egy mesterszám, ezért ennek a számjegyeit nem adjuk össze, hanem 2-re redukáljuk a számot.


Most add össze az így kapott három számot

Angelina Jolie esetében: 6 + 4 + 2 = 12


Ha az így kapott szám kétjegyű, akkor add össze a számjegyeket egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz.


Angelina Jolie esetében: 1 + 2 = 3




Tehát Angelina Jolie életútszáma a 3


A fentiek segítségével redukáld egyjegyű számmá a születésed idejét, és számítsd ki az életutad számát, majd keresd meg a következő oldalakon a hozzá tartozó leírást. Ha valamilyen mesterszám is kijött a számítás során – vagyis 11, 22 vagy 33 –, akkor az ahhoz tartozó leírást is el kell olvasnod. Ha például a születésed ideje a végén 22-re, majd abból 4-re redukálódik, akkor a 4-hez és a 22-höz tartozó leírást is el kell olvasnod.



Kattints a kapott életútszámra:





































































 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL