SZÁMMISZTIKA

A 2-es életútszám

Szerző:
Szabó Anna
A 2-es életútszámmal rendelkezők általában diplomatikus, érzékeny emberek. Mivel nagyon erős erkölcsi és igazságérzetük van, sokszor határozatlanok és nem tudnak dönteni, mert tisztán látják minden esemény és vita mindkét oldalát. Gyakran nagyszerű bírók, közvetítők, ügyvédek, tanácsadók és szociális munkások lesznek belőlük, mivel hihetetlen képességük van a vitás ügyek elrendezéséhez.

Ezek a szerető, optimista emberek mindig csak a jót látják másokban. Szinte a végletekig őszinték és becsületesek. Mély érzelmeket képesek megélni, és olyan munkakörülmények között teljesítenek a legjobban, amelyekhez csapatmunka szükséges.

A 2-es életútszámú embereket mindig tisztelik az udvariasságukért, tapintatosságukért, valamint azért a képességükért, amellyel jótékony vagy emberbarát cselekedetekre tudnak inspirálni különböző embercsoportokat. A 2-es életútszámmal rendelkezők soha nem alacsonyodnak le odáig, hogy uralkodni akarjanak másokon, és úgy érzik, hogy a másokkal való vitatkozás számukra lealacsonyító.


A 2-es életútszámmal rendelkezők a normál munkaidejű munkákban érzik magukat a legjobban, és akkor teljesítenek igazán jól, ha a rutinjuk minden nap ugyanaz. A szokatlan viselkedés, a hisztizés és a fizikai vonzalom nyílt megmutatása felidegesíti őket.

Ezek a született gyűjtők igazi csapatjátékosok, és tipikusan azok az emberek, akik mindent megőriznek a padláson vagy a pincében, ami valaha is az övék volt, egészen a születésüktől kezdve. Mivel emellett elég szentimentálisak és szeretnek nosztalgiázni, sokan közülük antik tárgyakat gyűjtenek, vagy fényképeket a szeretteikről.

Mivel a 2-es életútszámmal rendelkezők életcélja az, hogy harmóniát vigyenek a csoportokkal kapcsolatos szituációkba, nagyon fontos számukra az, hogy gyakran járjanak emberek közé, és részei legyenek a közösségnek. Az a 2-es életútszámú ember, aki visszavonultan és magányosan él, letért az eredeti életútjáról. Ezzel általában pesszimizmus, letörtség és depresszió jár együtt.

Az útjáról letért 2-es életútszámú ember számára a megoldás olyan munka keresése, amely magában foglalja a nagyközönséggel való foglalkozást, vagy pedig olyan tevékenység keresése, amelynek során jótékony vagy emberbarát tetteket hajthat végre.

A 2-es életútszámmal rendelkezők karmájának az segít a leghatékonyabban, ha kedvesek másokhoz, és kórházban, iskolában vagy menhelyen önkéntesként dolgoznak. Sőt, sokan közülük így találkozhatnak a lelki társaikkal is.

Vissza a cikkhez »

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL