SZÁMMISZTIKA

A 6-os életútszám

Szerző:
Szabó Anna
A 6-os számú életutat járók általában mások kedvében járnak, és nagy szükségük van arra, hogy úgy érezzék, mások számára nélkülözhetetlenek. Emiatt sok 6-os életútszámmal rendelkező ember annak szenteli az életét, hogy másokról gondoskodjon vagy másokra vigyázzon, ezért sokan közülük orvosok, ápolók, tanácsadók, tűzoltók és rendőrök lesznek.

Ezek az önzetlen emberek abban hisznek, hogy segíteniük kell másoknak a terhek cipelésében, miközben életútjukat járják. Általában érett lelkek, akik nem félnek a felelősségvállalástól és a bonyolult helyzetek megoldásától.

A 6-os életútszámmal rendelkezők általában lelki kötelességüknek érzik azt, hogy másoknak segítsenek, és így is tesznek – mindig kedvesek, megértők és gyengédek mindenkivel, akivel csak találkoznak. Ezek a született vezetők már gyermekkorukban is jóval bölcsebbek, bátrabbak és fegyelmezettebbek a koruknál.

A 6-os életútszámúak otthonkedvelő emberek, és a tetteiket gyakran a gyermekeik és a családjuk iránti szeretet irányítja.


A 6-os életútszámmal rendelkezőknek általában nincsenek anyagi gondjaik. Ha mégis vannak, akkor annak az az oka, hogy egy még nála is rosszabb helyzetben lévő embernek segítenek. A többi embernél nagyobb valószínűséggel fogad örökbe gyereket vagy választ olyan munkát, amelynek során gyerekekkel kell foglalkozni (például gyermekek sportedzője).

A 6-os életútszámúak általában kivívják a családjuk és a barátaik tiszteletét. Ez annak köszönhető, hogy a közösséggel való kapcsolatfenntartásban hajlandók a saját részüknél nagyobb szeletet vállalni a kötelezettségekből.

A 6-os életútszámmal rendelkezőknek nagyon kevés rossz tulajdonságuk van – az egyik ilyen tulajdonságuk az, hogy hajlamosak másoktól függeni.

Ha egy 6-os életútszámú ember olyan kapcsolatban él, amelyben a társa mentálisan beteg vagy egyéb komoly lelki problémái vannak, akkor a 6-os életútszámú ember valószínűleg letért az igazi útjáról, mert ez azt mutatja, hogy inkább a betegségek előmozdítója, nem pedig a gyógyítója lett.

A 6-os életútszámú emberek életcélja az, hogy szeressenek és gondozzanak mindenkit, akivel találkoznak, ne pedig csak azt az egy különleges embert, aki a legfontosabb a számukra.

Vissza a cikkhez »

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL