SZÁMMISZTIKA

Az 5-ös életútszám

Szerző:
Szabó Anna
Az 5-ös életútszámmal rendelkezők kalandvágyó és nagyon kíváncsi emberek, akik szerint a személyes tapasztalat az élet legjobb tanítómestere. Sokan közülük nagyon intelligensek, szeretnek filozofálni, és spirituális beállítottságúak. Imádnak a létezés természetéről elmélkedni. Annak ellenére, hogy néha nemtörődöm a viselkedésük, sokuk komolyan megoldást keres az emberiség problémáira.

Az 5-ös életútszámúak irtóznak a megszokottságtól és a mindennapi házimunkától. Kiválóak abban, hogy több munkába fogjanak bele, de csak ritkán csinálják őket végig. Az 5-ös életútszámmal rendelkezők nem fordítanak túl nagy gondot saját magukra és a háztartásra, hanem inkább a saját szeszélyeiket és érzéseiket követik. Emiatt nem érzik magukat túl jól irodai környezetben.

Az 5-ös életútszámúak azonban nagyszerűen tudnak kommunikálni, és kiválóan értenek bármilyen téma elvonatkoztatásához. Emiatt nagyon jó szociális antropológusok, régészek és történészek. Némelyik 5-ös életútszámmal rendelkező ember nagyszerű tanár lesz.


Az 5-ös életútszámmal rendelkezők életében általában eljön egy olyan időszak, amikor valamilyen lelki vagy érzelmi válság miatt az addigi karrierjüket feladják, és művészek, nyomozók vagy riporterek lesznek helyette.

A legtöbb 5-ös életútszámmal rendelkező ember több dologhoz is ért, de nincs elég önfegyelmük vagy akaratuk ahhoz, hogy kövessenek egy utat. Emiatt sok 5-ös életútszámú ember pénzügyei kaotikusak, esetenként katasztrofálisak.

Az 5-ös életútszámúak nem szeretnek tervezgetni, hanem inkább a jelenben élnek. A dolgokhoz való hozzáállásuk azt mutatja, hogy nagyon erősen hisznek abban, hogy az univerzum majd vigyázni fog rájuk. Az ellenkező neműek sokszor nagyon izgalmasnak és romantikusnak találják szertelenségüket, de csak addig, amíg azon nem találják magukat, hogy egy életcéllal nem rendelkező 5-ös életútszámú embert támogatnak.

Az 5-ös életútszámúak kötelezettséget nem vállalása a személyes kapcsolatokra is kiterjed. Hajlamosak csak magukkal törődni, és nem veszik észre, hogy a cselekedeteik milyen hatással vannak másokra. Arra is hajlamosak, hogy a mások által legfontosabbnak tartott dolgokat a legutolsóknak, a mások által a lista legvégén állókat pedig a legfontosabbnak tartsák. Mivel mások gyakran úgy érezhetik, hogy az 5-ös életútszámú ember becsapta vagy átverte őket, gyakran nagyon sok zátonyra futott emberi kapcsolatuk van az 5-ös életútszámúaknak.

Az 5-ös életútszámúakat onnan tudhatják, hogy teljesen letértek az útjukról, ha túl dekadens életet élnek és mindenkit megrontanak, akivel csak találkoznak. Ha 5-ös az életútszámod, és állandóan kritika, gúnyolódás, viszályok és stabilitáshiány kísér, akkor valószínűleg letértél az életcélod felé tartó útról, vagyis arról az útról, amelyen nagylelkűbb és utópisztikusabb jövőt teremthetsz másoknak.

Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL