SZÁMMISZTIKA

A 11-es életútszám

Szerző:
Szabó Anna
A 11-es életútszám a spirituális megvilágosodással áll kapcsolatban. A 11-es életútszámmal rendelkezők gyakran a többi embernél sokkal jobban megértik és ismerik a metafizikát.

A 11-es életútszámúak hajlamosak végletekben bővelkedő életet élni. Ahhoz, hogy megtalálják a racionális és az irracionális közötti egyensúlyt, gyakran a legvégletesebb vallásokhoz vagy kultúrákhoz fordulnak. Ezek az avantgárd és képzelgő emberek nagyszerű tanítványok, látnokok, misztikusok, gyógyítók, tanárok, írók, zenészek és művészek lehetnek.

A 11-es életútszámmal rendelkezők gyakran mindent feláldoznak az okkult vagy metafizikai tudás megszerzése érdekében. A tanulás iránti vágyuk miatt szektákhoz vagy egyházakhoz csatlakozhatnak. Amikor bajba kerülnek, akkor szerencsére nagyfokú rugalmasságról tesznek tanúbizonyságot.


A 11-es életútszámúak a karrierjükben igazi kaméleonok tudnak lenni. Sokan közülük úgy próbálgatják a különböző foglalkozásokat, mint mások a ruhákat. A furcsa az, hogy ezekben a gyorsan megtanult szakmákban is sikeresek, bármik is legyenek azok. Sokan közülük egyszerre két foglalkozást is űznek, amik éles ellentétben állnak egymással. Általában 11-es lélekszámú az, aki nappal bankigazgató, éjjel pedig kártyajós.

A 11-es életútszámúak azonban akkor töltik be a legjobban életcéljukat, ha tanítók vagy tanácsadók lesznek. A legtöbb 11-es életútszámmal rendelkező ember tudat alatt nagyon képzett gyógyító, és sokszor meggyógyítanak másokat az érintésükkel vagy a szavaikkal.

A 11-es életútszámúakkal azonban előfordulhat, hogy túl sokat követelnek maguktól vagy másoktól. Sokan közülük sérült gyógyítók, akik életük egy szakaszán olyan megrendítő élményben részesültek, amely miatt a spiritualitás felé fordultak. Azonban ezzel a negatív élménnyel általában rengeteg mérgező érzés és súlyos önkritika járhat együtt. Sok 11-es életútszámú embernek egy egész élet kell ahhoz, hogy megszabaduljon ezektől a terhektől.

A 11-es életútszámmal rendelkezők nagyon ideges természetűek, és hajlamosak az olyan betegségekre, amelyeknek két oldaluk van, mint például a mániás depresszió vagy a skizofrénia. Az álmodozásra való hajlamuk miatt lehet, hogy csak sok idő elteltével ébrednek rá az igazi életcéljukra. Sőt, a 11-es életútszámúak gyakran nagyon későn érnek, és csak a 40-es éveikben kezdenek el azzal foglalkozni, amit igazán szeretnek.

A 11-es életútszámmal rendelkező ember onnan tudhatja, hogy letért az útjáról, ha mindig nagy dolgokról álmodozik, de semmit sem tesz az álmai elérése érdekében. Ez azt jelenti, hogy nem halad, hanem megragadt a felvilágosodás képzelgő szakaszában.

Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL