SZÁMMISZTIKA

Az egyes életút szám

Szerző:
Szabó Anna
Ha 1-es az életutad száma, akkor a lelki szabadság és a célok megvalósítása iránti igény motivál. Az elsődleges célod az, hogy megtanuld, hogyan lehetsz minden tekintetben, de főleg anyagilag és érzelmileg független másoktól.

Az 1-es életútszámú emberekben általában megvan az a képesség, hogy nagy vezetők legyenek, de sokszor csúfos kudarcot vallanak, ha csapatmunkáról vagy együttműködésről van szó. Emiatt nagyszerű vállalkozók, szabadúszók, parancsnokok, katonatisztek, vezérigazgatók és producerek.

Az 1-es életútszámmal rendelkezők általában életük kétharmadát azzal töltik, hogy a mások által rájuk kényszerített érzelmi és anyagi béklyókat lerázzák magukról.


Általában saját maguk alakítják a sorsukat, a saját útjukat járják, és az árral szemben úszó lazacokhoz hasonlóan sok akadályt kell leküzdeniük, mielőtt célba érnek. Ezek az újító és feltaláló emberek végül általában jobbá teszik a világot valamilyen módon.

Az 1-es életútszámmal rendelkező emberek általában erős motivációval, lelkesedéssel, kreativitással és inspirációval vannak megáldva. A legtöbbjük fizikailag egészségesebb és lelkileg erősebb, mint az emberek többsége.
Jó kinézetüket, energikusságukat és életszeretetüket csodálják mások. Emellett ellenálló-képességük és összeszedettségük is csodálatot kelt másokban.

Azonban az 1-es életútszámmal rendelkezők néha önteltek, erőszakosak és törtetők is lehetnek. Az agressziójukat és az ambiciózusságukat sokszor ellenségességnek és önzésnek gondolják mások. Az 1-es életútszámmal rendelkezők nagy részének kemény leckéket kell megtanulnia élete során a jó időzítés és a tapintat értékéről.

Sokan azok közül, akik kapcsolatot szeretnének kialakítani egy 1-es életútszámú emberrel, nem bírják elviselni az 1-es életútszámú ember erős ambícióját és társadalmi előremenetelét, mert ez azt mutatja számukra, hogy az 1-es életútszámú ember minden áron sikeres – főként anyagilag sikeres – akar lenni.
Hajlamosak tárgyaknak tekinteni az embereket, birtokolni őket, valamint irigyek és megszállottak. Emellett a hűtlenségtől sem riadnak vissza, ha az előmozdíthatja a karrierjüket.

Az útjukról letért 1-es életútszámú emberek gyakran mentálisan beteg partnerekkel alakítanak ki egészségtelen kapcsolatot, és a végletekig ragaszkodnak ehhez a kapcsolathoz. Ha 1-es az életútszámod, és hasonló helyzetben vagy, akkor ez biztos jele annak, hogy nem a jó úton jársz afelé, hogy beteljesítsd az életcélodat, és elégedett legyél az életeddel.


Vissza a cikkhez  »

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL