GASZTRO

5 szemérmetlenül gusztusos és finom sajtétel - Nem fogsz bennük csalódni!

Kevés olyan ember van, aki nem szereti a sajtot, de ha elolvassa ezeket a különleges recepteket, meg van rá az esély, hogy mostantól az is megkedveli, aki idáig nem rajongott érte. Íme, 5 mennyei sajtétel, melynek biztos, hogy nem tudsz ellenállni.

Parmezános csirkemell

Hozzávalók

- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csésze zsemlemorzsa
- 1/2 csésze parmezán
- 1 teáskanál bazsalikom
- 1/2 teáskanál fekete bors
- 6 db fél csirkemell

Elkészítés

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, a serpenyőbe pedig öntsd bele az olajat, majd dobd rá a fokhagymát, és dinszteld meg egy kicsit. Keverd össze a zsemlemorzsát a reszelt parmezán sajttal, a bazsalikommal és a borssal, és tedd félre. Tedd a csirkemelleket a fokhagymás olajba, majd forgasd meg a zsemlemorzsás keverékben. Helyezd őket egyesével egy tepsire, és szórd rá a maradék keveréket. Süsd kb. 30 percig, egészen addig, amíg aranyszínű nem lesz.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL