SZÁMMISZTIKA

A 8-as életútszám

Szerző:
Szabó Anna
A 8-as életútszámmal rendelkezők nagyon szerencsés emberek, akik egyetlen életcélja az anyagi javak felhalmozása. Az ezen az úton járó embereknek viszonylag kevés idejük jut az álmodozásra, mert idejük nagy részét az köti le, hogy kivételes szervező képességeiket a való világban alkalmazzák.

A 8-as életszámúak általában magabiztos, karizmatikus emberek, akik nagyon értenek a trendek és a lehetőségek észrevételéhez. Az életcéljuk általában az, hogy megtanulják manipulálni a pénzt és a hatalmat anélkül, hogy ez elrontsa őket.

Ezek a felfelé igyekvő emberek nagy erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy találkozzanak a megfelelő emberrel a megfelelő időpontban. Még ha előítélet-mentes környezetből is jött, a 8-as életútszámú ember akkor is sokat tesz azért, hogy ott legyen a megfelelő partikon, a megfelelő ruhát viselve és a megfelelő emberekkel csevegve. Azok az emberek, akik alacsonyról indulva nagy magasságokig jutottak el, általában 8-as életútszámúak.


Azoknak a 8-as életútszámú embereknek, akik jó célokra használják fel velük született szerencséjüket, óriási lehetőségük van arra, hogy több ezer, vagy akár több millió ember életét jobbá tegye.

A 8-as életútszámmal rendelkezők gyakorlatiasak és állhatatosak nagyobb céljaik elérésében, kitartásuk és elszántságuk pedig mindig segít nekik legyőzni ellenfeleiket. A bátor 8-as életútszámúak nem riadnak vissza a nehézségektől, és sokszor pusztán a kitartásukkal és a lelkierejükkel sikerül legyőzniük az ellenfeleiket.

Némelyik 8-as életútszámú ember letérhet az útjáról, ha túl mohó, kapzsi vagy féktelen lesz. A munkahelyükön zsarnokká válhatnak, otthon pedig hidegek és szívtelenek lehetnek. Nem szabad lebecsülniük mások véleményét, kiváltképpen akkor, ha érzelmi kapcsolatokról van szó.

Az anyagi javak utáni hajsza néha fontosabbá válhat a személyes kapcsolatoknál. A 8-as életútszámmal rendelkezők akkor haladnak rossz úton, ha az anyagi javakhoz és értékes tárgyakhoz való ragaszkodásuk erősebb annál a vágyuknál, hogy az anyagi és a lelki javakat megosszák a világ többi részével.

Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL