SZÁMMISZTIKA

A 7-es életútszám

Szerző:
Szabó Anna
A 7-es életútszámmal rendelkezők szeretetteljes, békét kedvelő emberek, akik a racionalitást fontosabbnak tartják az inspirációnál. Ezek a visszafogott és elemző beállítottságú, mélyen gondolkodó emberek nagyszerű matematikusok, mérnökök, feltalálók, tudósok és orvosok lehetnek.

Ezek az intellektuális és vizsgálódó emberek gyakran magas szintű tanulmányokat folytatnak. Mivel imádnak olvasni és információt szívni magukba, általában sok, magányosan eltöltött órára van szükségük ahhoz, hogy tágítsák a tudásukat. A 7-es életútszámú gyermekek általában kiváló tanulók, és gyakran érettebbnek tűnnek a koruknál.

A 7-es életútszámmal rendelkezők maximalisták, mindig a tökéletességre törekednek, és a csendet jobban szeretik a zenénél, a zajnál és a tömegnél. Módszeres és alapos elemzők, akik abban hisznek, hogy ha az ember nem tud jól elvégezni egy munkát, akkor hozzá se fogjon.


A gyanakvó természetű 7-es életútszámúak nem barátkoznak könnyen. Megvetik a népszerű kultúrával kapcsolatos cseleket és alattomosságot, és nem foglalkoznak olyanokkal, akik nem felelnek meg szigorú erkölcsi elvárásaiknak.

Mások szemében a 7-es életútszámúak visszafogottnak és zárkózottnak tűnnek, és a legtöbb embernek már ahhoz is össze kell szednie a bátorságát, hogy megközelítse őket. Ha azonban egy 7-es életútszámú ember mégis barátra lelt valakiben, akkor az a barátság általában egy életre szól.

Habár szkeptikusak és elemző természetűek, a 7-es életszámmal rendelkezők mégis jobban bíznak az ösztöneikben, mint a statisztikákban, a kérdőívek végeredményében és mások tanácsaiban. Mivel gyűlölik, ha manipulálják őket, sokan közülük undorodnak a televíziótól és a médiától.

Ezek a remeték élvezik az egyedüllétet, és szeretnek a modern élet nyüzsgésétől távol lenni. Emiatt sokan közülük inkább vidéken élnek, ahol az idegeiket nem készíti ki a nagyvárosi élet gyors tempója.

A 7-es életútszám rossz oldala az, hogy az ezzel rendelkező emberek hajlamosak a pesszimizmusra, a túlzottan logikus gondolkodásra és a vitatkozásra. Sok 7-es életútszámú ember nagyon okos, és – talán nem alaptalanul – úgy gondolják, hogy a világ tartozik nekik annyival, hogy nyugodtan élhessenek.

Ha olyan 7-es életútszámmal rendelkező ember vagy, aki egyáltalán nem tud bánni másokkal, akkor nagy esély van arra, hogy az eddig csupán különcnek tekintett személyiségjegyeid visszataszítókká váltak. A világtól való teljes félrevonulás annak a jele, hogy a 7-es életútszámú ember teljesen letért az útjáról. Ebben az esetben az illetőnek végig kell gondolnia, mik is voltak eredetileg a céljai, hogy a világot a bölcsessége segítségével jobbá tehesse.


Vissza a cikkhez »

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL