SZÁMMISZTIKA

A 3-as életútszám

Szerző:
Szabó Anna
A 3-as életútszámmal rendelkezők eleven emberek, akik életútja gyakran művészi elismertséghez vagy társadalmi népszerűséghez vezet. A 3-as életútszámú emberek a világ nagy szórakoztatói, és a legtöbbjük nagyon tehetséges zenész, író, színész, táncos, szóvivő vagy politikus.

A 3-as életútszámú emberek addig nem elégedettek, amíg kiváló képességeiket valahogyan el nem ismeri a nyilvánosság. A 3-as számú életutat a szépség, az izgalom, a különcség és a társadalmi népszerűség jellemzi. Ezek a különleges, kifejező személyiségek gyakran könnyen lesznek híresek és sikeresek.

Az ezzel az életútszámmal rendelkezők emellett általában meleg, karizmatikus személyiségek, és hihetetlenül erős az önmagukba vetett hitük és az optimizmusuk. Vonzó megjelenésük gyakran rabul ejti mások képzeletét, és nagyszerű múzsák és modellek válhatnak belőlük.

A 3-as életútszámmal rendelkezők gyakran szellemes vagy költői emberek, és emiatt nagyon szórakoztató beszélgetőpartnerek. Emellett nagyon jól ismerik és értik az emberi természetet, tudnak másokra figyelni, és nagyon jól megértik mások érzelmeit és szükségleteit.


A 3-as életútszámúak nagyszerű szakácsok és házigazdák, és nagyon kifinomult az ízlésük a divatban és a lakberendezésben. Rengetegen keresik a társaságukat, mert az emberek fizikailag és lelkileg is nagyon szépnek találják őket.

A 3-as életútszámmal rendelkezők általában nagyon makacsak, és mindig nyerni akarnak, bármi is legyen a siker ára. Szokatlanul erős állóképességük és életerejük miatt a legtöbb embernél sokkal könnyebben viselik az élet nehézségeit és a kudarcokat. Ezek a nehézségek általában anyagi vagy romantikus természetűek, mivel idealizmusuk és spontaneitásuk miatt hajlamosak rossz döntéseket hozni.

Ennek ellenére a 3-as életútszámú emberek általában szerények, és képesek arra, hogy őszinték legyenek saját magukkal a kudarcaikkal kapcsolatban.
A 3-as életútszámmal rendelkezők akkor térnek le az életútjukról, ha feladják az álmaikat és a tehetségüket. Sokan közülük az alkohol, a gyógyszerek vagy a kábítószerek rabjává válnak, hogy így meneküljenek el állandó inspirációjuk folytonos hangja elől.

Ha 3-as az életútszámod, de személyes problémák miatt nem állsz a reflektorfényben, akkor fel kell ébredned, és követned kell az álmaidat. Erőtől duzzadó személyiséged messzebb vihet el téged, mint ameddig mások eljutnak, főleg akkor, ha megengeded magadnak, hogy fókuszáld az energiáidat és a képességeidet.


Vissza a cikkhez »

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL