Szabó Anna
A hús- és halféléket számos módon díszítheted és fűszerezheted, különösképpen mártásokkal. Ezek közül némelyek savanyúak, mások csípősek, vagy éppen édesek vagy fűszeresek. Elkészítésükhöz gyakran nélkülözhetetlen egy olyan köztes műveletet végrehajtanod, mint az alaplé főzése. A mártásokat nem szabad sokáig tárolni, főleg nem szobahőmérsékleten: fogyaszd el őket gyorsan, vagy tárold a hűtőszekrényben.
![]() |
Zsályamártás »
|
![]() |
Pikáns mártás »
|
![]() |
Almamártás »
|
![]() |
Gombamártás »
|
![]() |
Szardellás vaj »
|
![]() |
Tormamártás »
|
![]() |
Nantua-mártás »
|
![]() |
Normann-mártás »
|
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK