GASZTRO

Szardellás vaj

Szerző:
Szabó Anna


Hozzávalók:

150 g olajos szardella
300 g vaj
Tabascó szósz
Só, bors

 

Elkészítése:

1. Keverj össze 150 g, olajban eltett, jól lecsepegtetett szardellát, 300 g friss vajat, 10 csepp tabascót, fél citrom levél, sót és borsot a mixerben.

2. Pépesítsd alaposan, hogy egy elég finom és barna krémet kapj.

3. Tegyed azonnal egy kisebb edénybe, és hagyd a hűtőben a fogyasztás pillanatáig.

Ez az ízesítő tökéletes kísérője a grillezett halaknak: az aranykeszegnek, a tengeri süllőnek és a tengeri pékhalnak.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL