Szabó Anna
Hozzávalók:150 g olajos szardella
300 g vaj
Tabascó szósz
Só, bors
1. Keverj össze 150 g, olajban eltett, jól lecsepegtetett szardellát, 300 g friss vajat, 10 csepp tabascót, fél citrom levél, sót és borsot a mixerben.
2. Pépesítsd alaposan, hogy egy elég finom és barna krémet kapj.
3. Tegyed azonnal egy kisebb edénybe, és hagyd a hűtőben a fogyasztás pillanatáig.
Ez az ízesítő tökéletes kísérője a grillezett halaknak: az aranykeszegnek, a tengeri süllőnek és a tengeri pékhalnak.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK