UTAZÁS

Ha osztálykirándulás, csapatépítés, családi vagy baráti nyaralás, akkor Siófok!

A Balaton milliók Riviérája, és Siófok a központ, a középpont. Ha nem is minden, de a legtöbb balatoni út ide vezet. A Magyar Tenger varázslatán túl, a város pezsgő élete vonzza a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A kérdés már csak az, hogy melyik az a szállástípus, ami felteheti az i-re a pontot? Mobilház, esetleg sátrazás vagy lakóházazás? Gyakorlatilag bármi megoldható!

Az Aranypart Camping az aranyélet helyszíne

Persze a körülmények, túl a szállás fajtájának kiválasztásán, elsőbbséget élveznek. Milyen az étkeztetés, a terülj-terülj asztalkám mennyire érthető szó szerint? Milyen lehetőségek adottak a teljes relaxáláshoz, túl a saját strand kínálta élményen?
Nos, az Aranypart Camping nem szűkölködik az ajánlatokkal. A csúszda alapvető kelléke a campingnek, de a naponta igénybe vehető masszázs, vagy éppen a szauna sem hiányozhat a kínálatból. A kikapcsolódásnak számtalan aktív és passzív módja ismert és kedvelt. A biciklizés, a túrázás, a rollerezés épp annyira népszerűek, mint mondjuk a napozás, vízben lubickolás. A bérelhető kerékpárok és elektromos rollerek segítségével a lélegzetelállítóan szép környék egészségesen, környezetbarát kivitelben bejárható. Érdemes felfedezni a Balaton rejtett zugait, vagy legalábbis Siófok közvetett és közvetlen környezetét, mert megannyi gyöngyszem mutathatja meg ragyogó arcát.

A legnagyobb és egyben legteljesebb kényelmet a mobilházak nyújtják, amik családi, baráti kimozdulások helyszínéül egyaránt szolgálhatnak. Persze az osztálykirándulások vagy csapatépítések is otthonra lelhetnek bármelyik kuckóban. Az élménymedence vagy éppen a csúszda a vízimádóknak igazi Kánaánt jelentenek.A sátrazás vagy lakókocsizás sem okozhat problémát. A rendelkezésre álló tágas térben a komfortos elhelyezkedés ugyanannyira alap, mint a gyönyörű panoráma.

Az Aranypart Camping aranyéremmel zár a szálláshelyek versenyében

Siófok vonzerején, a Balaton szépségén túl, a camping kínálta maximális kényelem április 23.-tól szeptember 30.-ig elérhető. A pihentető, élményekkel, programokkal és pazar ellátással fűszerezett nyaralás, kikapcsolódás ilyen körülmények között garantálható. A foglalást érdemes időben elintézni, hogy tényleg borítékolhatóvá váljon a Balaton parti arany élet.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL