UTAZÁS

El sem hiszed! - 8 város, ahol egy szelet pizza áráért megvásárolhatsz egy házat

Egyesek egy apró, otthonos kis házról álmodoznak, mások tengerparti hatalmas villára vágynak. Manapság nem nehéz valóra váltani az álmokat, hiszen a világban némelyik házat mindösszesen egy dollárért árulják, sőt, van, hogy teljesen ingyen odaadnák.

Annak ellenére, hogy a megélhetéshez szükséges költségek egyre magasabbra hágnak, számtalan alternatíva létezik, főleg, ha nincs túl sok pénzed. Összegyűjtöttünk 8 helyet a világ minden tájáról, ahol fillérekért, vagy akár ingyen is saját házhoz juthatsz.
 

Detroit, Egyesült Államok

Eminem szülővárosa a munkanélküliség, a fizetésképtelenség, a bűnözés és hasonlók miatt gazdaságilag már jó ideje stagnál, ezért elég kevesen költöznek ide. A lakosság elvesztette a reményt, hogy az egykor méltóságteljes város egyszer még újjászülethet, ezért amikor elköltöznek, szinte aprópénzért árulják ingatlanaikat. Az a baj, hogy ezekre – a hajléktalanokon kívül – senkisek sincs szüksége, ráadásul más államokban is időről időre drasztikusan csökkennek az ingatlanárak, méghozzá Detroitnál vonzóbb környékeken.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL