UTAZÁS

El sem hiszed! - 8 város, ahol egy szelet pizza áráért megvásárolhatsz egy házat

Egyesek egy apró, otthonos kis házról álmodoznak, mások tengerparti hatalmas villára vágynak. Manapság nem nehéz valóra váltani az álmokat, hiszen a világban némelyik házat mindösszesen egy dollárért árulják, sőt, van, hogy teljesen ingyen odaadnák.

Annak ellenére, hogy a megélhetéshez szükséges költségek egyre magasabbra hágnak, számtalan alternatíva létezik, főleg, ha nincs túl sok pénzed. Összegyűjtöttünk 8 helyet a világ minden tájáról, ahol fillérekért, vagy akár ingyen is saját házhoz juthatsz.
 

Sambuca, Olaszország

Olaszország hatalmasat robbantott az ingatlanpiacon, amikor viszonylag jó állapotú házak tömegét kezdte el hirdetni mindössze egy dollárért. Ezek az épületek olyan falvakban és régiókban találhatók, ahol alacsony a népességszám. A világ minden pontjáról számos fiatal elfogadta az ajánlatot.
Sambuca is egy a sok olasz falu közül, ahol a házak ára még mindig csak egy dollár. Tudnod kell azonban, hogy az új tulajdonosnak 3 éven belül fel kell újítania, és erre legalább 15,000 dollárt, vagyis négymillió forint körüli összeget kell szánnia.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL