Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
UTAZÁS

A világ legszínesebb városai - 8 elképesztő úticél közül, amit nem érdemes kihagyni, ha a színek szerelmese vagy!

Szerző:
Szabó Anna
Biztosan vannak épületek, melyek lenyűgöznek a magasságukkal, nagyságukkal vagy a stílusukkal, de a legtöbb esetben egy kis szín hozzáadása teljesen megváltoztatja a hangulatot és az egész várost szórakoztatóbbá és hívogatóbbá varázsolja. Lássuk tehát a világ legszínesebb városait!

Ha szeretsz utazni, akkor tudod, hogy rengeteg dolog befolyásolja egy bizonyos városról alkotott véleményedet. A legfontosabb valószínűleg a hely általános hangulata. Megpróbálod megérteni, milyen lehet itt élni és milyenek az itt lakó emberek. A kulturális elemek is szerepet játszanak, ugyanis, ha utazol, egyben új kultúrákat is fel akarsz fedezni. Az építészet elkerülhetetlenül maradandó benyomást kelt majd benned, és itt jönnek szóba a színek. Mutatjuk, a világ legszínesebb városait:

8. Nyhavn, Koppenhága, Dánia

Nyhavn gyakorlatilag Koppenhága egy kerülete. Ez a kikötő, olyan épületekkel, melyek a 17. században épültek és máig megőrizték eredeti kinézetüket. Az épületek mellett a régi hajók is hihetetlen látványt nyújtanak. A legjobb dolog pedig az, hogy ez csak egy kis része Koppenhágának, ami egy gyönyörű, felfedezni való város.

 

utazás fotósorozat képsorozat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL