Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
UTAZÁS

A 10 legveszélyesebb hely, ahova valószínűleg nem akarsz ellátogatni

Szerző:
Szabó Anna
A bolygónk egy izgalmas, gyönyörű, lenyűgöző hely, amely mindig meglep minket változatosságával és vitalitásával. Otthont ad káprázatos hegyeknek, bámulatos vulkánoknak, fenséges folyóknak, végtelen sivatagoknak és így tovább. Nem számít milyen gyönyörű is a bolygónk, nem szabad elfelejtenünk, hogy milyen veszélyes is tud lenni a természet.

 

Íme, egy lista a világ legfélelmetesebb és legveszélyesebb helyeiről. Ha izgalmas nyaralást szeretnél, akkor ez neked szól. Máskülönben, kerüld el őket!

 

5. lha da Queimada Grande (Kígyók szigete) - Brazília

Valahol a brazil tengerparton van elrejtve ez a sziget, amelyet a Föld legveszélyesebb helyeként tartanak számon. Ennek oka elég egyszerű: a hely tele van a Föld legveszélyesebb kígyófajtáival, a bothropssal. A kutatók becslése szerint négyzetméterenként öt kígyó él a szigeten. Számos történet kering arról, hogy az emberek hogy adták meg magukat ezeknek a veszélyes ragadozóknak. Az egyik egy világítótorony őréről szól, akit a kígyók megtámadtak és meghalt. A fatális baleset óta a világító tornyot automatizálták, és a brazil kormány megtiltotta, hogy bárki is betegye oda a lábát.

utazás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL