UTAZÁS

A 10 legveszélyesebb hely, ahova valószínűleg nem akarsz ellátogatni

A bolygónk egy izgalmas, gyönyörű, lenyűgöző hely, amely mindig meglep minket változatosságával és vitalitásával. Otthont ad káprázatos hegyeknek, bámulatos vulkánoknak, fenséges folyóknak, végtelen sivatagoknak és így tovább. Nem számít milyen gyönyörű is a bolygónk, nem szabad elfelejtenünk, hogy milyen veszélyes is tud lenni a természet.

 

Íme, egy lista a világ legfélelmetesebb és legveszélyesebb helyeiről. Ha izgalmas nyaralást szeretnél, akkor ez neked szól. Máskülönben, kerüld el őket!

 

3. Washington hegy - USA

A Washington hegy tartja a csúcsot a leggyorsabb szelek világrekordjában az egész földkerekségen. A legmagasabb sebesség 327 km/h. Ennek ellenére, nem csak az erős szél az egyedüli jellemző itt – a hőmérséklet képes lecsökkeni akár −40 fokra, óriási hóeséseket okozva, amely igen veszélyessé teszi a hegységet. A szerény magasság ellenére - 1,917 méter - a Washington hegy a világ egyik leghalálosabb csúcsainak egyike. Az testre mért terhelések, amit az ember megtapasztal a tetején, nem hasonlíthatók össze semmivel.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL