UTAZÁS

9 eldugott hely, amiről talán nem is hallottál - Ide nyugodtan elbújhatsz, ha eleged van a modern világból

Ha szeretnél elszakadni a XXI. század modern, ám stresszes életvitelétől, egy eldugott helyre tett látogatás tökéletes módja annak, hogy leereszd a fáradt gőzt. Ne várj repülős utakat: készülj napokon át tartó hajózásra az óceánon, több kilométeres hegyek megmászására, illetve kanyonokba való leereszkedésről.

Ne hidd, hogy lesznek ott szupermarketek, WiFi, vagy egyáltalán pénz. Mutatjuk a legelzártabb úticélokat a világon, hogy tudd, hova kell menni, ha eleged van az emberekből.

8. Santa Cruz del Islote, Kolumbia: A leglakottabb sziget

Ez egy mesterséges sziget a Kolumbiai partok mentén, és egyben a legsűrűbben lakott sziget is. A két futballpálya méretű szigeten 900-1200 ember él. Magányos semmiképpen sem leszel, a modern világ kényelmeiről azonban le kell mondanod. Itt nincs ivóvíz vagy csatornahálózat, így a szennyezettség mértéke igen magas. Az itteniek ezzel tisztában vannak, és mindent megtesznek, hogy a lehető legtöbb dolgot újrahasznosítsák és környezettudatosak legyenek. Biztosan szeretni fogod, hogy itt nincs bűnözés. Az emberek teljesen megbíznak egymásban, még rendőrük sincs. A közösség érzése hihetetlenül erős. Ha el szeretnél jutni ide, nem árt sietned. A tengerszint emelkedése miatt a sziget süllyedőben van, így legyen az e következő úti célod, nehogy túl későn érkezz.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL