UTAZÁS

7 ingyenes romantikus program, ami segít feldobni a kapcsolatunkat

Nem kell anyagilag tönkremenni ahhoz, hogy romantikus hangulatban tudjunk eltölteni néhány órát a kedvesünkkel, hiszen számos ingyenes romantikus program közül választhatunk, hogy egy igazán meghitt hangulatú estét varázsoljunk a szürke hétköznapokba.

Mielőtt megrohamoznánk az egyik bankot, hogy kölcsönt vegyünk fel egy egzotikus utazás miatt, érdemes lehet először kipróbálni inkább az alábbi 7 ingyenes romantikus program egyikét. Íme a lista!

 

Romantikus programok, amik nem kerülnek egy fillérbe sem

1. Rendezzünk játékestet

Szinte mindenkinek van valamilyen kedvenc társasjátéka, amivel szívesen játszott gyerekkorában vagy felnőttként. Egy esős estén kiváló választás lehet egy régi kedvenc játékot elővenni, s eltölteni a szerelmünkkel néhány órát, s feleleveníteni a régi emlékeket.


2. Menjünk ki csillagokat nézni

Ez egy igazán romantikus program, amit évszázadok óta űz az emberiség. A városi fények szinte teljesen kivilágítják éjjel az eget, emiatt érdemes lehet a város szélére kimenni, egy kiserdő mellé vagy egy kisebb dob tetejére felmenni, hogy igazán gyönyörű legyen a kilátás az éjjeli égboltra.


3. Menjünk el túrázni

Most, hogy végre itt a tavaszi napsütés, megszállják az emberek a közeli parkokat és erdőket. Próbáljunk emiatt inkább nagyobb erdőkbe menni, hogy nyugodtan és kíváncsiskodó tekintetek nélkül tudjuk szerelmünkkel élvezni a természetet.


4. Készítsünk egymásról fotókat

Szinte mindenki hord a pénztárcájában a kedveséről egy fényképet, de sokan beviszik a családi fotókat az irodába is. Menjünk ki egy szép erdőbe vagy parkba, s készítsünk egymásról vidám, romantikus, vicces vagy bohókás képeket, amelyeket szívesen teszünk majd bele a családi albumba vagy visszük be a munkahelyre, hadd irigykedjenek a kollégák.


5. Tanuljunk valami újat

Nem mindenki szeret új dolgokat tanulni, mert fél a kudarctól. Viszont ha együtt tanulunk valami újat a kedvesünkkel, akkor az egy közös élménnyé válik. Mivel mindkettőnk kezdőként veti bele magát az újdonságba, így nem lesz kellemetlen élmény, ha elhibázunk valamit.
Lehet ez egy új étel elkészítése, egy nyelv megtanulása, egy kvízjáték válaszainak megtanulása vagy épp egy ismeretterjesztő könyv átlapozgatása. Együtt minden könnyebb és gördülékenyebb lesz, amire később szívesen emlékszünk majd vissza.


6. Menjünk el piknikezni

Nem mindenki akar most vendéglátóhelyeket látogatni, hiszen a következő hetekben szinte biztos, hogy tömegnyomor lesz a legtöbb kiülős helyen. Jó döntés lehet ezért az, ha a tömeg helyett inkább egy eldugott kis erdőt választunk a környéken, ahol egy kisebb tisztáson bájos pikniket tudunk tartani.


7. Rendezzünk privát kincsvadászatot

Sokan hiszik azt, hogy ezt a fajta mókát csak a gyerkőcök élvezik. A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy ez épp olyan jó szórakozás a felnőtteknek is, mint a lurkóknak. Készítsünk egy térképet, tele különféle meglepetésekkel a környéken, s hagyjuk, hogy kedvesünk felfedezze az utcák titkait. Kiváló szórakozás ez a szerelmespároknak, akik új élményekre vágynak.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL