UTAZÁS

5 rettenetesen ijesztő hely, ahol biztosan nem élnél

Banda háborúk, politikai instabilitás, szélsőséges szegénység… Csak néhány jellemző, mely a következő városokat a legveszélyesebbé teszi. Természetesen rengeteg ilyen hely van, de mi kiemeltük azt az 5-öt, amely azt leszámítva, hogy a legveszélyesebb, de a feltételek a legrosszabbak az élethez.

{KEPGALERIA}

1. Dakka, Banglades

Dakka Banglades fővárosa, mintegy 17 millió embernek ad otthont. Szegénység, túlzsúfoltság az utcán és a városi közlekedésben, kizsákmányolás és magas bűnözési ráta – ez jellemzi sajnos a várost, és utóbbi miatt került fel a legveszélyesebbek közé. Emellett gyakoriak a tájfunok is, melyek hatalmas pusztítást okoznak, és sok emberéletet követelnek.

Akkora a népsűrűség, hogy az emberek sokszor a vonat tetején utaznak az iskolába vagy munkahelyre. Az ivóvízhiány is gondokat okoz, sorban kell állni az adagért, melyet a hatóságok osztogatnak – és sokan nem is jutnak hozzá.

Gyakori, hogy akadozik az áramellátás is, mely a forró, nyári melegben nem a legkedvezőbb. A gondtalan gyermekkorra itt bizony nincs lehetőség, a legtöbb gyermeket sajnos arra kényszerítik, hogy segítsenek a családjuknak, és általában műanyag palackokat gyűjtenek a Burghan folyóból, mely rendkívül szennyezett. A munkások heti átlag keresete 5-7 euró. Az országban csaknem 20 millió ember él, akiknek nincs állandó lakóhelye, folyamatosan vándorolnak egyik helyről a másikra. A túlélés érdekében az utcán alszanak, és élelem után kutatnak. Kétségtelen, hogy Banglades a világ legrosszabb életkörülményeit kínálja.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL