UTAZÁS

15 hotel, melyekben szellemek tanyáznak - Elmernél tölteni itt egy éjszakát?

Bizony, olykor nem csak Halloween éjszakáján kell félned, ha megszállsz egy egyébként patinás, de ismeretlen szállodában. Vannak ugyanis olyan hotelek, ahol egész évben megmagyarázhatatlan események történnek. Persze nem mindegyik történetet lehet bizonyítani, de mégis rengeteg legenda kering az alábbi hotelekről. 

Néhány történet nagyon mókás, míg mások egyenesen ijesztőek. Úgyhogy nincs más hátra, mint előre, ismerd meg a leghíresebb kísértetjárta hoteleket! 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

13. Omni Shoreham

1930-ban épült, és a Woodley parkban, Washington DC-ben található. Nemcsak kísértetjárta hely, de nagyon hátborzongató történetek is kapcsolódnak hozzá. Több ember is meghalt itt az évek során, és például vannak olyan legendák, hogy valaki zongorázik éjjelente, megmagyarázhatatlan szél fúj, mozognak a folyosókon egyes tárgyak, felkapcsolódnak a lámpák, a fiókok maguktól kinyílnak és becsukódnak. Emellett egy kislány is szokott bolyongani a folyosón, és egyes szőnyegeket ismeretlen eredetű vér borított.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL