UTAZÁS

10 hihetetlen műemlék, ami az emberi ostobaság miatt nem maradhatott fent!

Biztosan te is hallottál már olyasmiről, hogy az ember sok fontos műemléket tönkretett az évszázadok során. Ám itt többről van szó, mint néhány elkallódott könyv. Vannak ugyanis olyan műemlékek, amelyeket háború, vandalizmus vagy csak az emberi ostobaság pusztított el, ami újra és újra bebizonyítja azt, hogy az ember az utolsó faj a világegyetemben, akire valami értékeset lehet bízni.

2.  A szenátor fa

Egy ismeretlen 3500 évvel ezelőtt egy ciprusfának a magját elhullajtotta a földre, a mai Floridában. Ez a fa aztán meghonosodott és az elkövetkező három és fél évezredben 36 méter magasra nőtt. Ez a fa már megvolt akkor is, amikor Jézus Krisztus megszületett, amikor Kolumbusz Kristóf felfedezte Amerikát, A Wall Street-i tőzsde krach idején, és amikor leomlott a Berlini Fal. Túlélt minden fát, kivéve négy másikat a bolygón. A mai napig ismert és tisztelt szenátorról nevezték el 1929-ben, Coolidge-ről.

2012-ben egy Sara Barnes nevű illető meglátogatta a fát, és amikor besötétedett, Barnes tüzet gyújtott, hogy lásson valamit. A tűz azonban azonnal azt tette, ami várható volt. Hiába érkeztek ki a segélyszolgálatok, a szenátor fa égett, mint egy kémény, és pár órával később már csak egy halom hamu maradt utána. Barnest letartóztatták, és az emberek egyszerűen képtelenek voltak elhinni, hogy leéghetett egy olyan fa, ami idősebb volt, mint Jézus.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL