UTAZÁS

10 elhagyatott járműtemető a nagyvilágban

A járműtemetők olyan helyek, ahova a járművek „meghalni” mennek, lassan átadják magukat a rozsdának és az enyészetnek. A pusztuló járművek gyakran kísértetiesen néznek ki, és a legtöbb leghatalmasabb roncstemetőnek igencsak furcsa története van.

.

 

 

Egy motorbicikli roncstelep New York állam távoli részén

A New York államban lévő Lockport Eerie Csatornáján belül volt egy régi raktárház, mely igencsak híres volt a motorosok körében. A raktárház egyszer egy Kohl nevű ember kezébe került, aki feltehetőleg motorbiciklikkel kereskedett. Felvásárolta az olcsó japán motorokat, az elhunyt kereskedők készletét, ezáltal megdöbbentően sok jármű halmozódott fel nála. Az 1970-es években vette meg az épületet, hogy tárolhassa a gyűjteményét, mielőtt továbbad rajtuk. Mr. Kohl 2002-ben hunyt el, 80 éves korában.

A vevő, akit csak Frank néven ismerhetünk, céget alapított, és a raktárházat motorbicikli alkatrészek értékesítésére használta. Az épületet nem az állam újította fel, és Frank nem tudta igazolni a javítási költségeket. Közben a raktárházba a hatóságok senkit sem engedtek be, hogy megnézze a gyűjteményt. 2010 novemberében a motorbicikliket eltűntették sokuk a szeméttelepre került. A motortemetőről először 2010 áprilisában közöltek képet a Flickr weboldalán, így a rajongók felkeresték a roncstelepet, hogy ritka motorbicikliket és alkatrészeket vehessenek – míg a készlet tart. A fotós Chris Seward így foglalta össze a látottakat: „Ez biztosan a leghátborzongatóbb, legfurcsább hely, ahol valaha jártam.”

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL