Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Töltődj fel a lélekemelő és izgalmas őszi programok segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Kétségkívül hűvös, néha borús és esős idő van. De ez nem jelenti azt, hogy otthon kellene kuksolnod. Ilyenkor muszáj kimozdulnod, pláne akkor, ha csodálatos, hangulatos őszi idő van. Olyakor is kell a romantika, a randevú, a szórakozás a barátokkal meg a családi kikapcsolódás. Ezért összeszedtünk néhány őszi programötletet, hogy ne keljen otthon a négy falat bámulnod!

{KEPGALERIA}

Kolbász-, szalonna- és kakasfesztiválok

Oda vagy a jó kolbászokért? Élsz-halsz a disznótorért?

Akkor uzsgyi a 22. Csabai Kolbászfesztivál (2018. október 19-22.) Békéscsabán. Lesz Nemzetközi kolbászgyúró verseny, Töltöttkáposzta-főző verseny, és a jó ételek mellé jó zene is jár. A fellépők között szerepel Majka, Magna Cum Laud , Neoton Familia Sztárjai, Kovács Kati, Kowalsky meg a Vega, Pa-Dö-Dő, Rúzsa Magdi és még sokan mások!

Vagy akár választhatod a Budapesten, 5. alkalommal megrendezésre kerülő budapesti kolbászfesztivált (2018. október 12-14-ig) a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, folklór műsorok, mulatós zenei előadások várnak ott bennünket.

Ám ha jobban csúszik a kakas, mint a malac, akkor a Tardi Kakasfesztiválon (2018.október 6.) megkóstolhatod a szakácsok kakaspörköltjeit.

Említettem már a Nagy Orfűi Szalonnal és Kolbász Fesztivált (2018. november 17)? Talán ez lesz a kedvenced mind közül! Szalonna, töpörtyű, kolbász, hurka, és sok más finomsággal csábítanak téged Orfűre.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL