SZÓRAKOZÁS

Tedd igazán nőiessé a telefonodat is!

Szerző:
Szabó Anna
A telefonod nem csak egy hasznos eszköz, hanem egy kifejezési mód is.

Lehet új vagy régebbi a készüléked, néhány dizájnos elemmel, és még pár apró beállítással teljesen az egyéniségedre szabhatod. Ha szeretnéd, hogy a telefonod tükrözze a nőiességedet, akkor fogadd meg az alábbi egyszerű tippeket!

Válassz egy szép hátlapot!

A hátlap nem csak megvédi a telefonodat a karcolásoktól és a sérülésektől, hanem díszíti is. Válassz olyan hátlapot, ami illik a stílusodhoz és a személyiségedhez. Ma már a legtöbb gyártó a hagyományos fekete, fehér, szürke mellett számos színben kínál telefonokat, nézz szét a használt piacon is, így akár az olcsó telefonok között is megtalálhatod az új kedvenced.

 

Használj kifejező tokot!

A tok nem csak a hátlap kiegészítője, hanem egy praktikus tartozék is. Számos gyártó kínál Samsung, Huawei, iPhone és más készülékekre különböző tokokat. Egy tokkal könnyebben megfoghatod a telefonodat, és nem csúszik ki a kezedből. Válassz olyat, ami passzol a hátlapodhoz, és ami kényelmes a kezedben. Lehet bőr, szilikon, műanyag vagy akár plüss is.

Állíts be egy személyes háttérképet!

A háttérkép az, amit a legtöbbet látsz a telefonodon, ezért fontos, hogy olyan legyen, ami mosolyt csal az arcodra. Válassz olyan háttérképet, ami neked jelent valamit, vagy ami inspirál téged. Lehet egy kedvenc fotód, egy idézet, egy rajzfilmfigura vagy akár egy színátmenetes kép is.

Telepíts saját ikoncsomagot!

Az ikonok azok, amikkel a legtöbbet interakcióba lépsz a telefonodon, ezért érdemes olyanokat választani, amik tetszenek neked. Egy aranyos ikoncsomaggal feldobhatod a telefonod megjelenését, és könnyebben megtalálhatod az alkalmazásaidat. Válassz olyat, ami harmonizál a háttérképeddel, és ami jól látszik a képernyőn. Lehet állatos, virágos, geometrikus, vagy akár emoji is.

Tölts le néhány appot, ami segít a mindennapokban!

Az első és talán a legfontosabb, hogy mindig biztonságban érezd magad, válassz olyan applikációt, ami szükség esetén segélyhívásban vagy a helymegosztásban van a hasznodra. Egy fitnesz app-pal az egészségi állapotodat tudod nyomon követni, és ha van bármi hobbid, például szeretsz olvasni, akkor könyves applikációk között is válogathatsz. Emellett természetesen a barátnőiddel közösen használt csevegős applikációkról se feledkezz meg.

telefon
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL