SZÓRAKOZÁS

Mi történt a Bűbájos Boszorkák szereplőivel a sorozat óta? - Brutálisan megváltoztak!

Talán te is azok között vagy, akiket anno elvarázsolt a Bűbájos Boszorkák, illetve eredeti címén a Charmed, ami 1998-tól nyolc évadon át bűvölte el a nézőket. Sokan imádtuk a gyönyörű és varázslatos boszikat, Prue, Piper, Phoebe Halliwell-t és később Paige Matthews-t, akik szüntelen harcot vívtak a démonokkal. De vajon mi történt az elmúlt 12 évben a népszerű boszorkányokkal?

Rose McGowan

Igaz, hogy a Charmed előtt is termékeny színésznő volt, de neki is Paige Matthews hozta meg az áttörést a karrierjében. A sorozat után több nagyfilmben is szerepelt, mint amilyen az Elátkozott generáció, a Kemény dió, a Fekete Dália és a Quentin Tarantino féle a Grindhouse, Machete és a Conan, a barbár. Emellett több ismert sorozatban is szerepelt mint amilyen a Kés/alatt, a Once Upon a Time-ba is.

Emlékezetes szerepei mellett időnként botrányos megjelenésével is tett arról, hogy ne felejthessük el. Sokáig volt Marilyn Manson jegyese, ( az 1998-as MTV VMA-n ruhának nemigen nevezhető szerelést viselte mellette ) de két évet volt együtt  Robert Rodriguez rendezővel is, míg végül Davey Detaillel 2013-ban összeházasodtak és három évre rá el is váltak.

A jelenleg 44 éves színésznő még mindig álomszép, de most legújabb frizurájával vágta ki rajongóinál a biztosítékot.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL