SZÓRAKOZÁS

Mi a számfestő és miért olyan menő?

A kreativitás és az alkotási vágy valahogy az ember zsigereiben van. A festészet végigkíséri a történelmünk, s a mai napig aktív művészeti ág. Sokak ragadnak ecsetet és alakítják át az otthonuk egy részét festőműhellyé. Mi sem egyszerűbb, hiszen minden nagyobb-kisebb kellék beszerezhető hozzá a neten. A hobbifestés egyik legnépszerűbb ága a számfestő. Bárki számára elérhető, mégis egyedülálló élményt nyújt.

Mi a számfestő?
 

A számfestő olyan előrajzolt grafika, amely számozott csempékből áll. A rubrikák egyenkénti színezésével kel életre a kép. Több tucat mintából, képméretből, színvilágból választhatunk a saját ízlésünk szerint. A szettek tartalmaznak többféle fogású ecsetet, hogy az aprólékos és a terebélyesebb részeket is könnyedén kitölthessük.

 

A festővászon már vakrámázott verzióban vásárolható meg, ami ugyancsak a mi malmunkra hajtja a vizet. Hisz így kényelmesebben hozzá tudunk férni a felülethez. Mivel a textil folyamatosan feszített állapotban van, így a munka során nem csúszkál el.

A számfestő nem ismer korhatárt

 

A fiataloktól az idősekig, minden korosztálynak ajánlott. Gyerekkorban a színezők a szórakozás mellett az egészséges fejlődést is szolgálják. A színek felismerését, a kézügyesség kialakulását, a kreatív gondolkodást mind elősegítik.

 

A felnőttek számára pedig remek relaxáció. Kiemel a rutin feladatok sűrűjéből, nyugtatja az idegrendszert. Emellett kiváló készségfejlesztő a szülőknek is, hiszen az aprólékos, finom mozdulatok javítják a kézügyességet.
 

Az idősek sem maradhatnak ki, mert az ő szellemi frissességük is kiemelten fontos.
A kreatív tevékenységek elevenítik az elmét és a memóriát. A számfestő figyelmes ajándék lehet idősebb családtagok, barátok számára. Nagyszerű időtöltés, ami az mentális állapot javára is válik.

 

Kollektív festegetés

 

A számfestő közös programnak sem utolsó. Kitelepülhetünk a parkba egy pléddel, kis elemózsiával és a festőkészlettel. Baráti társasággal, családtagokkal együtt jó átélni a közös alkotás örömét. Tanulhatunk egymástól trükköket, praktikákat.

A számfestő szuper választás, mert

0-99 éves korig kivételes élményt nyújt,

ötletes ajándéktárgy,

jó készségfejlesztő,

és nem utolsó sorban pihentető hobbi.

 

Otthonhobbi, a számfestő mestere

 

Szerezd be saját számfestő készletedet az Otthonhobbi csapatától! Széles választékkal várunk, gyors kiszállítással dolgozunk.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL