Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Hová jutottak a Rém Rendes család szereplői? - Tudnod kell, hiszen te is nézted!

Szerző:
Szabó Anna
Legalábbis igen nagy az esélye, hiszen a 90-es években az egyik legnépszerűbb sorozat volt és a mai napig annak számít, elvégre még mindig visszaköszön a tévé képernyőjéről Al és Peggy Bundy meg a többiek. De idestova eltelt 30 év az első rész megjelenése óta. Vajon mi lett azóta a színészekkel és mennyit változtak? 

Még 1987-ben adták le sorozat első részét, és már akkor is nagy durranás volt az amerikai családi életet kifigurázó sorozat. Biztos sokakban támad nosztalgikus érzés, ha meghallják Frank Sinatra - Love and Marriage című számát, és eszükbe jut mennyit nevettek a Rém rendes családon… 

Lássuk, hogy így 30 év eltelt után mi is történt a szereplőkkel és hogyan néznek ki most!

{KEPGALERIA}

Kelly Bundy - Christina Applegate

Christina ma már 45 éves, házas és van egy kislánya. Vagyis a nagyszájú, de buta szexistennőből igazi családanya lett. Ám neki sem volt fenékig tejfel az élet, mivel 2008-ban mellrákot diagnosztizáltak nála, ezért mindkét mellét eltávolíttatta, majd egy helyreállító plasztikával ismét bombanő lett belőle. A sorozat után több jó filmben is megmutatta tehetségét, fényes karrier befutva, mint amilyen a Vakáció, Elhajlási engedély, Rossz Anyák vagy mint a Nem ér a nevem sorozatban. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL