Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Hová jutottak a Rém Rendes család szereplői? - Tudnod kell, hiszen te is nézted!

Szerző:
Szabó Anna
Legalábbis igen nagy az esélye, hiszen a 90-es években az egyik legnépszerűbb sorozat volt és a mai napig annak számít, elvégre még mindig visszaköszön a tévé képernyőjéről Al és Peggy Bundy meg a többiek. De idestova eltelt 30 év az első rész megjelenése óta. Vajon mi lett azóta a színészekkel és mennyit változtak? 

Még 1987-ben adták le sorozat első részét, és már akkor is nagy durranás volt az amerikai családi életet kifigurázó sorozat. Biztos sokakban támad nosztalgikus érzés, ha meghallják Frank Sinatra - Love and Marriage című számát, és eszükbe jut mennyit nevettek a Rém rendes családon… 

Lássuk, hogy így 30 év eltelt után mi is történt a szereplőkkel és hogyan néznek ki most!

{KEPGALERIA}

Katey Sagal - Peggy Bundy

Katey élete nem alakult túl fényesen a sorozat után. Sokáig nem kapott más szerepet mert senki sem bírt elvonatkoztatni attól, hogy Ő a Vörös Démon. Hiába, túl jól játszotta...

Végül az áttörést a 2008- Kemény motorosok című sorozat hozta meg számára, amiben igenis bizonyította, tud ő más is lenni, mint pénzszívó, hitelkártya gyilkos kényelmes kis feleség. Az új szerepével 2011-ben Golden Globe-díjat kapott, amit már egyszer zsebre tett a Rém rendes családért is a most 63 éves színésznő.

A valaha szexmániás cédát alakító Katey háromszor is férjhez ment és úgy tűnik ez a harmadik lesz a befutó, aki egyébként a Kemény Zsaruk c. sorozat írója és rendezője. 37 évesen szülte meg első gyermekét, aki sajnos halva született. Viszont a második házasságából egy fia és egy lánya született, és a harmadik házasságából is van egy kislánya béranya segítségével.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL