SZÓRAKOZÁS

Hátizsákokat tervez a The Prodigy

Szerző:
Szabó Anna
Csak is kiválasztottaknak lehet majd akkora szerencséjük, hogy ezentúl a The Prodigy által tervezett hátizsákokba pakolhatják dolgaikat.
Ősztől ugyanis az EASTPAK úgynevezett ultra-limited táskáit dobja piacra


A kirándulni és sportolni járó, vagy csak egyszerűen a minőségre szomjazó nagyközönség eddig is tudta, hogy ha EASTPAK terméket vásárol, akkor nem fog csalódni. Szeptembertől azonban az ínyenc vásárlók is ámulhatnak a legújabb hátizsák-kollekció láttán. Gondoltak egyet, s felkérték a világ három talán legnagyobb, még élő rock legendáját, hogy az új design-t ők kreálják meg. Így születhettek meg a The Hives, a The Prodigy és a Kaiser Chiefs hátizsák-tervei.
A különleges, egyedi darabokat csak kijelölt üzletek árulhatják majd Európa-szerte, ha minden a tervek szerint alakul, augusztustól már találkozhatunk az első táskákkal. A rendkívüli kollekcióból mindösszesen 3000, különleges emblémával ellátott darabot készítenek el, s a boltokba kerülő táskák mindegyike számozott példány lesz.


Valóban kiválasztottnak mondhatja majd magát, aki ilyen hozzájut egy-egy eredeti mintázatú Prodigy-hátizsákhoz.
Az eladásból befolyó összeg természetesen nem a művészek bankszámláját erősíti majd, a bevétel 10 százalékát a zenészek által megnevezett jótékonysági alap támogatására fordítják.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL