Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Emlékszel még a kislányra A Grincsből? Ma már fel sem ismernéd! – így változtak meg az évek alatt a film sztárjai

Szerző:
Szabó Anna
Dr. Seuss híres adaptációja, A Grincs egyike azoknak az ünnepi filmeknek, amelyeket minden évben lejátszanak és sokan bizony ugyanolyan lelkesedéssel meg is nézik, mint legelőször. Több mint 20 év telt el a sikerfilm bemutatása óta, és azóta elképesztően megváltoztak a színészek, leginkább a kicsi Cindy Lou.

Így változtak meg az évek folyamán A Grincs szereplői:

Jim Carrey

Az 59 éves Jim Carrey volt a Grincs főszereplője a 2000-es filmben. Jim teljesen átalakult az ikonikus karakterré. A nap elején két órát töltött a sminkszékben, majd egy órát a forgatás után. A Grincs továbbra is Jim egyik legkedveltebb szerepe.

A Grincs utáni években Jim olyan nevezetes filmekben szerepelt, mint a Minden6ó, Egy makulátlan elme örök ragyogása, Lemony Snicket - A balszerencse áradása, Az igenember és így tovább. Nemrég szerepelt a Sonic, a sündisznó című sikerfilmben 2020-ban, és várhatóan megismétli Dr. Robotnik szerepét a folytatásban.

A televízióba is visszatért a Most nevess! című sorozat miatt, amely 2 évadon keresztül futott. 2001-ben Golden Globe-díj jelölést kapott A Grincsért, mint a legjobb vígjáték vagy musical színész. 2005-ben ugyanebben a kategóriában az Egy makulátlan elme örök ragyogásért.

Jim 2005 és 2010 között járt Jenny McCarthyval. 2012-ben ismerkedett meg Cathriona White-tal, aki sajnos 2015-ben öngyilkos lett.

 

szórakozás grincs filmek sztárok
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL