SZÓRAKOZÁS

Élő kaszinó – A netes kaszinójátékok legújabb generációja

Az online kaszinók felhasználótábora Magyarországon is napról napra növekszik, ami nem olyan meglepő annak fényében, hogy az utóbbi néhány évben mekkora fejlődésen mentek keresztül ezek a platformok.

 Az internetes szerencsejáték-oldalak kínálatában a közelmúltban megjelent az úgynevezett élő kaszinó, amely alapjaiban alakította át a virtuális kaszinózást. Az élő játékok lényege, hogy az osztó vagy a krupié egy nagy felbontású kamera segítségével, egy speciálisan felszerelt stúdióból közvetíti a játékokat valós időben. Így egyszerre akár több ezer játékos is közösen, élőben élheti át az izgalmakat. A fejlesztők ráadásul egy chat-ablakot is elrejtettek a játékokban, tehát akár játékostársainkkal, akár a műsorvezetővel is beszélgethetünk a játszmák közben. Ebben a kategóriában alapvetően a hagyományos kártya- és asztali játékokkal találkozhatunk, de szerepelnek itt egyéb különlegességek is. Rendkívül népszerűek például a szerencsekerék különböző változatai: a Monopoly Live és a Crazy Time óriási rajongótáborral rendelkezik, és a kaszinós streamerek is szívesen közvetítik ezeket a címeket.

.

Az online kaszinókban elérhető további játékkategóriák


Bár egyre többen játszanak a netes kaszinókban valamilyen élő játékkal, a kínálat a legtöbb esetben nem csak ebből áll. Az online szerencsejáték-oldalak legnépszerűbb kategóriájának továbbra is a nyerőgépek számítanak, melyeket már a hagyományos kaszinókból is jól ismerhetünk. És persze ki ne emlékezne a Magyarországon is gyakran látott gyümölcsös gépekre? Az online nyerőgépes játékok különlegessége azonban abban rejlik, hogy sokszor több ezer különböző típus szerepel egy platform kínálatában, a gépek pedig mind tematikában, mind funkciókban, nyerővonalakban és RTP-értékben is eltérnek egymástól. Találhatunk klasszikus háromtárcsás nyerőgépeket, egyiptomi vagy ázsiai tematikájúakat, bónuszfunkciós vagy jackpotos játékokat is. Az online kaszinókban a nyerőgépek mellett fontos szerepet kapnak az asztali játékok is. Ebben a kategóriában olyan klasszikusokat találhatunk, amelyeket hagyományosan asztalon játszanak, ilyen például a rulett, a blackjack vagy a póker. Hasonló címekről van itt szó, mint az élő kaszinó kategóriában, annyi különbséggel, hogy ezeknek a játékoknak a kimenetelét egy algoritmus határozza meg. És akinek ez a két kategória sem nyerte el a tetszését, válogathat még különböző lottó- és kenójátékok közül, vagy kipróbálhatja akár az online sportfogadást is. A legjobb a fent említett játékokban az, hogy rengeteg online kaszinó mobileszközről is elérhetővé teszi őket, így akár egy táblagépről vagy egy okostelefonról, útközben is megnyithatjuk a választott címet. Tekintve hazánk mobilhasználati szokásait, ez bizonyára fontos funkció a magyar szerencsejátékosoknak is.


Így fizethet biztonságosan a netes kaszinókban


Nemcsak játékkínálatban, de fizetési módokban is óriási különbségek lehetnek az egyes kaszinóoldalak között. A banki átutalás rengeteg oldalon szerepel opcióként, ám ezt csak levégső esetben használjuk, hiszen a befizetés így akár napokat is igénybe vehet. Magyarországon továbbra is a bank- és hitelkártyák számítanak a legnépszerűbb fizetési módnak, ám egyre több platformon jelennek meg az úgynevezett e-pénztárca-szolgáltatások is. Ráadásul a legmenőbb kaszinókban már kriptovalutákkal is lehet be- és kifizetést teljesíteni. Ezeknek a korszerű fizetési módoknak az előnye az, hogy rendkívül gyorsan, biztonságosan és névtelenül lehet tranzakciókat teljesíteni. Ugyanez elmondható a feltöltőkártyákról is, amelyeket különböző viszonteladóktól, például benzinkutakon vagy a postán lehet megvásárolni, és a kód megadásával pillanatok alatt feltölthetjük kaszinós egyenlegünket. A feltöltőkártyák hátránya az, hogy értelemszerűen csak befizetéshez használhatók, kifizetéshez más opció után kell néznünk.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL