SZÓRAKOZÁS

Élő kaszinó – A netes kaszinójátékok legújabb generációja

Az online kaszinók felhasználótábora Magyarországon is napról napra növekszik, ami nem olyan meglepő annak fényében, hogy az utóbbi néhány évben mekkora fejlődésen mentek keresztül ezek a platformok.

 Az internetes szerencsejáték-oldalak kínálatában a közelmúltban megjelent az úgynevezett élő kaszinó, amely alapjaiban alakította át a virtuális kaszinózást. Az élő játékok lényege, hogy az osztó vagy a krupié egy nagy felbontású kamera segítségével, egy speciálisan felszerelt stúdióból közvetíti a játékokat valós időben. Így egyszerre akár több ezer játékos is közösen, élőben élheti át az izgalmakat. A fejlesztők ráadásul egy chat-ablakot is elrejtettek a játékokban, tehát akár játékostársainkkal, akár a műsorvezetővel is beszélgethetünk a játszmák közben. Ebben a kategóriában alapvetően a hagyományos kártya- és asztali játékokkal találkozhatunk, de szerepelnek itt egyéb különlegességek is. Rendkívül népszerűek például a szerencsekerék különböző változatai: a Monopoly Live és a Crazy Time óriási rajongótáborral rendelkezik, és a kaszinós streamerek is szívesen közvetítik ezeket a címeket.

.

Az online kaszinókban elérhető további játékkategóriák


Bár egyre többen játszanak a netes kaszinókban valamilyen élő játékkal, a kínálat a legtöbb esetben nem csak ebből áll. Az online szerencsejáték-oldalak legnépszerűbb kategóriájának továbbra is a nyerőgépek számítanak, melyeket már a hagyományos kaszinókból is jól ismerhetünk. És persze ki ne emlékezne a Magyarországon is gyakran látott gyümölcsös gépekre? Az online nyerőgépes játékok különlegessége azonban abban rejlik, hogy sokszor több ezer különböző típus szerepel egy platform kínálatában, a gépek pedig mind tematikában, mind funkciókban, nyerővonalakban és RTP-értékben is eltérnek egymástól. Találhatunk klasszikus háromtárcsás nyerőgépeket, egyiptomi vagy ázsiai tematikájúakat, bónuszfunkciós vagy jackpotos játékokat is. Az online kaszinókban a nyerőgépek mellett fontos szerepet kapnak az asztali játékok is. Ebben a kategóriában olyan klasszikusokat találhatunk, amelyeket hagyományosan asztalon játszanak, ilyen például a rulett, a blackjack vagy a póker. Hasonló címekről van itt szó, mint az élő kaszinó kategóriában, annyi különbséggel, hogy ezeknek a játékoknak a kimenetelét egy algoritmus határozza meg. És akinek ez a két kategória sem nyerte el a tetszését, válogathat még különböző lottó- és kenójátékok közül, vagy kipróbálhatja akár az online sportfogadást is. A legjobb a fent említett játékokban az, hogy rengeteg online kaszinó mobileszközről is elérhetővé teszi őket, így akár egy táblagépről vagy egy okostelefonról, útközben is megnyithatjuk a választott címet. Tekintve hazánk mobilhasználati szokásait, ez bizonyára fontos funkció a magyar szerencsejátékosoknak is.


Így fizethet biztonságosan a netes kaszinókban


Nemcsak játékkínálatban, de fizetési módokban is óriási különbségek lehetnek az egyes kaszinóoldalak között. A banki átutalás rengeteg oldalon szerepel opcióként, ám ezt csak levégső esetben használjuk, hiszen a befizetés így akár napokat is igénybe vehet. Magyarországon továbbra is a bank- és hitelkártyák számítanak a legnépszerűbb fizetési módnak, ám egyre több platformon jelennek meg az úgynevezett e-pénztárca-szolgáltatások is. Ráadásul a legmenőbb kaszinókban már kriptovalutákkal is lehet be- és kifizetést teljesíteni. Ezeknek a korszerű fizetési módoknak az előnye az, hogy rendkívül gyorsan, biztonságosan és névtelenül lehet tranzakciókat teljesíteni. Ugyanez elmondható a feltöltőkártyákról is, amelyeket különböző viszonteladóktól, például benzinkutakon vagy a postán lehet megvásárolni, és a kód megadásával pillanatok alatt feltölthetjük kaszinós egyenlegünket. A feltöltőkártyák hátránya az, hogy értelemszerűen csak befizetéshez használhatók, kifizetéshez más opció után kell néznünk.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL