SZÓRAKOZÁS

A történelem 7 leghíresebb kurtizánja - Uralkodók és királyok ágyába vitte őket a tehetségük

Ezek a nők nem a sima utcán álló hol a pénz emelem a szoknyámat típusú prostik voltak. Hanem többségében művelt kurtizánok, aki nem csak a testüknek és persze különleges képességeiknek, hanem az eszüknek is köszönhették, hogy királyok, államférfiak és uralkodók lepedőjét gyűrhették össze. Némelyikük korának valóságos botrányhősnője volt! Kíváncsi vagy már arra, ki lehet ez a 7 világhíres kurtizán?

{KEPGALERIA}

A péniszimádó gésa

Sada Abe 17 éves volt, és igencsak vadóc, ezért a családja úgy döntött nem küzd vele tovább, és eladták egy gésa-háznak. Hagyományosan a gésák kiképzése hosszú évek procedúrája, de nála ez elmaradt.  És mivel ennek okán nem tudott igazi gésa lenni, hamarosan prostituáltként kezdte keresni a nap falatra valót. De nem csak a sushira valót szedte össze hanem egy szifiliszt is.

Nevét pedig a történelem bizony vérrel írta be. 1936-ban Oszaka városának hírhedt Tobita negyedének egyik bordélyházában dolgozott, amikor letartóztatták, mivel eltette láb alól az egyik szeretőjét. Az pasas bordély egyik perverz vendége volt, aki azt szerette, ha szex közben fojtogatják. Na, hát Sada Abe kicsit túlfojtogatta aztán fogta és levágta a pasi kolbászát és a kimonójába rejtette.

A hatóságok persze keresték, de akkoriban Sada Abe már az öngyilkosságot fontolgatta. Írt is egy búcsúlevelet is írt barátainak, amiben kifejtette, hogy pontosan mit tett a néhai szeretőjével: közölte, hogy imádta Ishida péniszéhez. Kicsomagolta a papírból és hosszan bámulta a herezacsikkal együtt. A szájába vette, még arra is vetemedett, hogy megpróbálja magába helyezni (vajon mit érzett, mikor rájött, hogy nem fog menni?) de értelemszerűen nem sikerült. Aztán gondolt egyet és arra jutott, hogy a szeretett pénisz szorongatva le fog ugrani az Ikoma-hegyről.

Aztán valahogy mégiscsak elkapták, a játékszerét elkoboztál – valószínűleg ez fájt neki jobban, nem is a letartóztatás – és a híressé vált ékszert a Tokiói Egyetem orvostudományi múzeumába szállították. A második Vh. után még egy ideig ki is állították közszemlére téve a múzeumban.

Forrás: Múlt-kor

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL