SZÓRAKOZÁS

A történelem 7 leghíresebb kurtizánja - Uralkodók és királyok ágyába vitte őket a tehetségük

Ezek a nők nem a sima utcán álló hol a pénz emelem a szoknyámat típusú prostik voltak. Hanem többségében művelt kurtizánok, aki nem csak a testüknek és persze különleges képességeiknek, hanem az eszüknek is köszönhették, hogy királyok, államférfiak és uralkodók lepedőjét gyűrhették össze. Némelyikük korának valóságos botrányhősnője volt! Kíváncsi vagy már arra, ki lehet ez a 7 világhíres kurtizán?

{KEPGALERIA}

Cora Pearl, aki az utcáról a királyok ágyáig jutott

1835 körül született Londonban Emma Elizabeth Crouch. Már jóval a tanulmányai után járt, amikor egyszer egy idősebb férfi meghívta egy kocsmába, leitatta és még a szüzességét is elcsent. Másnap Emma mikor felébredt a pasi nem volt sehol, csak egy 5 fontos bankjegy. Valószínűleg ekkor történt a pálfordulás, amikor a tisztes, szigorú nevelést kapott művelt lány bekattant és prostituáltnak áll. Vagy csak rájött milyen jó a potya pénz.
Eleinte egy híres londoni bordélyban dolgozott, majd Párizsban kötött ki. Szép lassan felküzdötte magát az utcai prostitúcióból oda, hogy nemesemberek és hírességek szeretője legyen, mint Cora Pearl. Idővel már, amikor elég nagy volt a híre még a holland trónörökös, meg III. Napóleon császár unokatestvére, Napóleon Joseph Charles Paul Bonaparte hálójában is levetkőzhetett¬.
Hozzá kell tenni, attól is vált ismertté, hogy az 1860-as években kész botrányhősnő volt. Egyszer teljesen pucéran jelent meg egy jelmezbálon, míg egy vacsora alkalmával egy hatalmas tálon vitette be magát, lévén, hogy ő lesz „fogást”. Valljuk be, volt stílusa!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL