SZÓRAKOZÁS

A történelem 7 leghíresebb kurtizánja - Uralkodók és királyok ágyába vitte őket a tehetségük

Ezek a nők nem a sima utcán álló hol a pénz emelem a szoknyámat típusú prostik voltak. Hanem többségében művelt kurtizánok, aki nem csak a testüknek és persze különleges képességeiknek, hanem az eszüknek is köszönhették, hogy királyok, államférfiak és uralkodók lepedőjét gyűrhették össze. Némelyikük korának valóságos botrányhősnője volt! Kíváncsi vagy már arra, ki lehet ez a 7 világhíres kurtizán?

{KEPGALERIA}

A gyilkos prosti

Sally Salisbury Sarah Pridden már kilenc évesen elszökött hazulról. Hamar híre ment a szépséges kislánynak, aki London utcáin röplapokat árul az iskolásfiúknak. Legalábbis ez volt az álca. Valójában Sally a testét árulta. Egy ideig Francis Charteris szeretője volt, - a hírhedt skót kalandor és erőszaktevő - aki aztán 14 éves korában lekoppintotta.
Ezután London egyik legdrágább bordélyházába került, ahol arisztokratákból alakított ki magának vendégkört. Pályafutása akkor ért véget, amikor leszúrta egyik vendégét, John Finchet, amiért az végül valaki másnak adott két korábban neki ígért jegyet az operába. Ejha Sally, ez ám a hiszti! Börtönbe is csukták egy évre, majd nagy valószínűleg szifilisz miatt 1724-ben 32 éves korában meghalt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL