SZÓRAKOZÁS

A Legjobban Kereső Zenei Előadók

Évről évre felbukkan egy-egy új énekes, vagy együttes akik mondhatni az ismeretlenből robbannak be a zenei pop-kultúra világába és rövid időn belül a toplisták elitjébe kerülnek. Azonban a siker hosszú távon válik kifizetődővé és jól tudják ezt az előadók is.

A legjobban fizetett énekesek, zenei előadók bevételei pedig bizonyos esetekben pedig már nem egyszerűen az eladott lemezekből, vagy az online stream szerződésekből épülnek fel, de egy hihetetlenül komoly PR háttérből, valamint marketing szerződésekből.

Ezek alapján nem meglepő, hogy az előző évben a topplistán olyan művészek is megtalálhatóak, akikről esetleg jóval kevesebbet hallottunk a rádióban, vagy éppen a Spotify-on. Ezek az előadók az idei évben is aktívan tevékenykednek, hogy az imidzsük tovább fejlődjön.
 

.

Ennek megfelelően bemutatjuk a 2020-as és várhatóan az idei évben is a legnagyobb bevétellel rendelkező előadók listáját.

 

1. Kanye West

Elsőre talán még meglepő Kanye West nevét látni a zeneipar legnagyobb bevételeit begyűjtő személyiségei között, viszont, ha jobban utánajárunk West 2020-as tevékenységeinek, akkor már egyáltalán nem meglepő, hogy az előző évet 171 millió dolláros bevétellel zárta.

Kanye West 21-szeres Grammy díjas amerikai rapper, valamint ezen felül producerként, filmrendezőként és divattervezőként is aktív.

2. Elton John

Elton John neve is talán meglepően hangzik, hiszen nem feltétlenül a legaktívabb előadó az elmúlt néhány évben. Ettől függetlenül a 2020-as évben így is sikerült összehoznia egy 81 millió dolláros bevételt. A számokat tekintve egészen elképesztő a különbség közte és Kanye West között.

Elton John viszont egy igazi zenei legenda, több mint 30 év zeneipari tapasztalattal a háta mögött nem véletlenül tartozik még mindig a legnagyobb bevételeket maga mögött tudó művészek közé.

Karriere során 4 Grammy címet, 1 MTV címet, 2 Golden Globe-ot, valamint 3 Brit és 2 Academy címet is begyűjtött.

3. Ariana Grande

Ariana Grande neve már kevésbé meglepő a listán, hiszen az utóbbi bő fél évtizedben folyamatosan magasabb és magasabb szintekre jut el a korábbi Nickelodeon színésznő, ma már énekes.

A 2020-as évben ennek megfelelően be is gyűjtött 72 millió dollárt és a tendenciáját követve ez a szám még emelkedhet is a jövőben. A fiatal énekesnő már 6 stúdió albummal rendelkezik, amiből kettő pontosan az előző két évben jelent meg.

4. Jonas Brothers

A Jonas Brothers tagjai egyenként, de egyben is a legismertebb zenei előadók közé tartoznak. Az együttes még 2005-ben alakult, miután a Disney csatornán roppant nagy hírnévre tettek szert.

2013-ra pedig már több mint 17 millió eladott stúdió albummal büszkélkedhettek. A Disney erősen megalapozta a kezdeti sikereiket, viszont a csatorna világát elhagyva sem vettek vissza a tempóból és évről évre újra feltűnik egy-egy Jonas Brothers sikerszám a zenei toplistákon.

Az előző évben pedig nem kevesebb, mint 68 millió amerikai dollárt gyűjtöttek be, ezzel a negyedik legjobban kereső előadónak járó helyre értek fel.

5. Az ötödiktől a nyolcadik helyig pedig már sokkal kiélezettebb volt a verseny. Sorrendben a Chainsmokers, Ed Sheeran, Taylor Swift, valamint Post Malone értek fel az elitbe 68 és 60 millió amerikai dollár között mozgó éves bevétellel.

A fent említett előadók nevei pedig már nemcsak a zene világában, de a érdekes módon a sportfogadásban is felbukkannak. Az utóbbi évek egyik legújabb és legnépszerűbb trendjének köszönhetően a sportokon felül olyan eseményekre is tehetnek az érdeklődők téteket, hogy ki nyeri a különböző kategóriákat az olyan nagy zenei díjátadókon, mint például a Grammy, az American Music Awards, vagy éppen az MTV Music Awards.

A modern online sportfogadási oldalak szinte mindegyike felkínálja már a különböző zenei eseményekre történő tippelésket, viszont a legnagyobb oldalak közül az angliai bet365 sportfogadó oldal rendelkezik a legbővebb tartalommal.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL