Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

A legjobb 4+1 boszorkányos sorozat - szerintünk

Szerző:
Szabó Anna
Ha szereted a boszorkányokat és az őket körülövező misztikus, mágikus világot, akkor vár rád négy látványos, humoros, szexi és nagyon varázslatos sorozat! Plusz egy, ami inkább durva, horrorisztikus, de látvány és sztori szempontjából ugyancsak hatásvadász!

{KEPGALERIA}

4. A bűbájos (2008)

Nem a hagyományos értelemben sorozat, hanem filmek sorozatából áll.

A negyedik helyen áll az eredetileg „Jó boszorkány” című sorozat, melyben a főszereplő nem más, mint Catherine Bell, avagy Sarah Mackenzie alezredes, a J.A.G, becsületbeli ügyek című sorozat jól ismert szereplője, aki ezúttal seprűt ragadott.

Egy kitalált városkában, Middleton-bn játszódik a történet, ahol egy rendőrfőnök Jake Russell (Chris Potter), aki megözvegyült és két fiúnak az édesapja. Természetesen összehozza a sors az új szomszédnővel, Cassandrával, aki a kísértetjárta Grey House-ba költözött az ugyancsak varázslatos képességű lányával. Ugyanis természetesen boszorkák. Ebből már sejteni vélhető, hogy lesz szerelem, meg új család is. A hölgyemény megnyitja a Csengettyűk, Könyvek és Gyertyák nevű boszorkányboltját, csakhogy a környék finoman szólva is ferdeszemmel néz rá. Vajon emberként vagy bosziként állja meg a helyét?

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL