SZÓRAKOZÁS

8 sztár, aki bevallotta, hogy családon belüli erőszak áldozata volt

A családon belüli erőszaknak sajnos olyan dolog, ami bárkivel megeshet, függetlenül kortól, nemtől, státusztól. Ezeket a sztárokat sem kerülte el, hogy gyerekkorukban vagy felnőttként, de megtapasztalják a fizikai vagy éppen az érzelmi bántalmazást.

Őszintén bevallotta ez a 8 híresség, hogy családon belüli erőszak áldozata volt:
 

Patrick Stewart

A kitűnő, díjnyertes színész, Sir Patrick Stewart a bántalmazó apja, a második világháborús katonai veterántól való félelemben nőtt fel.

Stewart, akit Erzsébet királynő a Brit Birodalom Rendjének lovagjává tett színészi munkájáért, ezt mondta: „Gyermekkoromban tanúja voltam az anyám elleni ismételt erőszaknak, és az általa okozott terror és nyomorúság olyan volt, hogyha azt éreztem volna, sikerrel járhatnék, megöltem volna. ”

Stewart nemcsak úgy érezte, hogy gyerekkorában nincs kitől segítséget kérnie, hanem azt is elmondta, hogy a hatóságok gyakran elnézték az erőszakot.

Amikor a házhoz hívták a rendőröket, miután apja erőszakosan bántalmazta anyját, emlékszik a rendőrség vagy a sürgősségi egészségügyi dolgozók megjegyzéseire: „Biztos provokálta őt” vagy „Mrs. Stewart, kettő kell a harchoz. ”
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL