Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

8 letehetetlen olvasnivaló a tavaszra - Nagysikerű könyvek bestseller szerzőktől!

Szerző:
Szabó Anna
Az a fajta könyvmoly vagy, aki heteken belül – ha nem napokon! – belül kiolvas egy könyvet? Akinek nehéz igazén jót ajánlani? Akit kicsit minden érdekel? Akkor hadd mutassunk neked különböző műfajokban az újdonság erejével bíró izgalmas, top listás nagysikerű könyveket bestseller szerzőktől, hogy a tavaszi hónapokban is legyen mit olvasnod!

{KEPGALERIA}

Dan Brown – Eredet

Ha eddig is odavoltál Dan Brown műveiért, de legalábbis Robert Langdonért, nem hagyhatod ki kalandjainak folytatását!

Ugyanis a szimbolika és a vallási ikonológia professzora a bilbaói Guggenheim Múzeumba megy, hogy részt vegyen egy felfedezés bemutatásán. Az esemény rendezője Langdon barátja és egykori tanítványa, Edmond Kirsch, úgynevezett tech-mágnás, akit találmányai és előrejelzései mondhatni hírhedté tettek és aki egy újabb megdöbbentő áttörést jelent be. 

Csakhogy még mielőtt bejelenthette volna a nagy hírt, tragédia történik. Langdonnak menekülnie kell a múzeum igazgatónőjével, Ambra Vidallal. Barcelonába szöknek, és megkezdődik egy kalandos ámokfutás, hogy fényt derítsenek az eseményekre és Kirsch titkára. Izgalomban, fordulatokban nem lesz hiány, a krimiíró-király hozta a formáját!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL