SZÓRAKOZÁS

7 kihagyhatatlan program az év végére - Vállalj legalább 4 küldetést és zárd eseménydúsan az évedet!

Romantika, szórakozás, spirituális utazás, karácsonyi hangulat, önfeledt családi nap. Bármelyiket megvalósíthatod és minden élmény a tiéd lehet! Ne ülj otthon az év végén, fogd meg a pasidat, a férjedet és a gyerekeket, vagy a barátnődet és vágjatok neki a hétvégéknek és teljesítsetek legalább 4 küldetést a 7-ből ahhoz, hogy elmondhasd, eseménydúsan telt az év végéd! Az éves gürizés után ennyi Neked is jár!

5. Szimpla Kutya – Kutyabarát Karácsonyi vásár

Imádod a karácsonyi vásárokat? De talán még jobban a kutyádat? Akkor ezt a programot, neked találták ki! Fogd a kutyusodat és kutyás barátaidat, menjetek el november 26-án, a Szimpla Kert szervezésében kutyabarát karácsonyi vásárra!
A kézműves kellékek, kutyabarát termékek beszerzésén túl az érdeklődők előadásokat (: Hogyan lehet egy olyan városi kutyám, aki mindenhova velem jöhet? Út a jövő állatorvoslásába, a laparoszkópiás ivartalanítás hallgathatnak a felelős kutyatartásról, Városi kutyák és farkasok) hallgathatnak és megoszthatják a kutyás városi lét tapasztalatait és mindez teljesen

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL