SZÓRAKOZÁS

7 kihagyhatatlan program az év végére - Vállalj legalább 4 küldetést és zárd eseménydúsan az évedet!

Romantika, szórakozás, spirituális utazás, karácsonyi hangulat, önfeledt családi nap. Bármelyiket megvalósíthatod és minden élmény a tiéd lehet! Ne ülj otthon az év végén, fogd meg a pasidat, a férjedet és a gyerekeket, vagy a barátnődet és vágjatok neki a hétvégéknek és teljesítsetek legalább 4 küldetést a 7-ből ahhoz, hogy elmondhasd, eseménydúsan telt az év végéd! Az éves gürizés után ennyi Neked is jár!

2. Vörösmarty téri adventi és Karácsonyi vásár

Bármi is történjék, minimum a budapesti Vörösmarty téri Adventi és Karácsonyi vásárra látogassatok ki! Ez hazánk egyik legszebb és legnépszerűbb adventi vására, ahol még annak is megjön a karácsonyi hangulata, akinek egyébként Grincs-szíve van. Élvezz ki egy kellemes délutánt vagy hangulatos estét a téren és legalább egy kürtöskalácsot tegyetek magatokévá!

Vagy nézzetek el a székesfehvári adventi vásárba, ami szintén mesebeli hangulatot és abszolút kikapcsolódást ígér! De Szentendre sem piskóta ebben az időszakban, ami aztán varázslatos dunapartjával és adventi forgatagával együtt végképp el fog bűvölni!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL