SZÓRAKOZÁS

7 híresség, akik megrendezték a saját halálukat

Jó oké, semmi kézzelfogható bizonyíték nincs arra, hogy így lenne, de attól még nem jelenti azt, hogy ne lehetne! Nézd csak meg ezt a 7 hírességet, pont olyanok, mintha meg sem haltak volna! Vagy léteznek ennyire hasonló emberek, legalábbis így nézhetnek most ki? Megmutatjuk a legdurvább összeesküvés-elméleteket a hírességek ál-haláláról, mert biztos sokan szeretnénk hinni abban, hogy ők igenis élnek!

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe 1962. augusztus 5-én barbiturát túladagolásban halt meg, és halálának hivatalos verziója öngyilkosság. Halála idején a szexszimbólum mentális zavaroktól szenvedett, és gyógyszerfüggő volt.

A színésznő post mortem fotói nagyon gyanúsak a rajongói számára. Számos elmélet létezik, és a legnépszerűbb, hogy egy ismeretlen és krónikusan beteg színésznő, aki Marilynre hasonlított, halálos kábítószer mennyiséget kapott, és valahogy átkerült Marilyn lakásába.

Az igazi hírességet Kennedy emberei titokban Svájcba küldték, ahol egy privát és jól védett kórházba került. Ott találkozott Dr. Laube-val, egy özvegy férfival, akinek három fia volt, és hamarosan férjhez ment, és Svájcban telepedett le. A 70-es években meghalt a házastársa, de még mindig életben van és jó egészségben élvezi az életet az örökbefogadott gyermekeivel és unokáival.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL