SZÓRAKOZÁS

7 híresség, akik megrendezték a saját halálukat

Jó oké, semmi kézzelfogható bizonyíték nincs arra, hogy így lenne, de attól még nem jelenti azt, hogy ne lehetne! Nézd csak meg ezt a 7 hírességet, pont olyanok, mintha meg sem haltak volna! Vagy léteznek ennyire hasonló emberek, legalábbis így nézhetnek most ki? Megmutatjuk a legdurvább összeesküvés-elméleteket a hírességek ál-haláláról, mert biztos sokan szeretnénk hinni abban, hogy ők igenis élnek!

Michael Jackson

2009. június 25-én halt meg Propofol túladagolása miatt.

Állítólag azért rendezte meg halálát, hogy kiszabaduljon az adósságból, és életének hátralevő részét békében és nyugalomban élje.

1993-ban és 2003-ban Jacksont gyermekmolesztálással vádolták. Egyik esetben sem bizonyították  a bűnösségét. Ezek az események és a megjelenésében bekövetkező állandó változások (változó bőrszín és arcformák) az évek óta csak felkészülés lehetett a részéről.

Évente új "bizonyítéka" jelenik meg arról, hogy él. Tavaly a lánya Párizsi szelfijén az összeesküvés-teoretikusok Michael-t látták. Idén Sergio Cortes képe robbantotta fel internetet, és új pletykákat és elméleteket váltott ki.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL