SZÓRAKOZÁS

7 elképesztően fergeteges Halloween-i program kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Nyakadon van a várva várt boszorkányünnep, amikor végre annak öltözöl be, aminek legbelül érzed magad! Ha nagy Halloween-fan vagy, már régóta azon töröd a fejedet, hogy milyen programokon vegyél részt a teljes élmény érdekében. Ha még nem tudod, akkor hadd ajánljuk neked néhányat! De ha a gyerkőcödet szeretnéd varázslatos kalandban részesíteni, szintén találni fogsz magatoknak pár remek ötletet! 

{KEPGALERIA}

Halloween-i Tökös Mulatság Velencén

Október 29. 

Immár 5. alkalommal kerül megrendezésre a hagyományos tökös mulatság a Velencei korzón. Tökfaragással, tökgurítással, szellemlabirintussal és jelmezes felvonulással várják a vendégeket. Délután igazi "Csokit vagy csínyt" cukorkagyűjtés lesz a kijelölt üzletekben, és utána érdemes lesz megnézni a Tök Király és Tökkirálynő választást és lámpás felvonulás keretei között a sétányon. Este pedig Tánc Show várja a látogatókat és ha nem lenne így is elég ígéretes a program, akkor ezt még tombolasorsolással is megfejelik!

Amennyiben még mindig kétségeid lennének a program felől, akkor tudd, hogy lesz arcfestés, szerencsepatkó és csillámtetkó készítés, kosárfonás, játszó sarok és ingyenes kézműves foglalkozásokra is lesz lehetőséged. Hát kell ennél több a tökéletes Halloweenhoz?

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL