SZÓRAKOZÁS

6 világhíres szerető, akik nagy emberek ágyába bújtak be és lehet meg is bánták!

Vagy ha az életben nem is, holtukban már biztos, bár érezhetően lesz olyan a 6 világhíres szerető között, akik már életükben is megérezték annak a szelét, hogy rossz lóra tettek, de minimum rossz szájízzel bújtak ágyba királyokkal, uralkodókkal, hadvezérekkel. Van, akinek az életébe is került a szeretősködés. Lássuk ki ez a 6 világhíres, bátor vagy éppen szerencsétlen szerető?

Eva Braun – Hitler szeretője

 

A müncheni születésű Eva Braun 17 éves korában kezdett dolgozni Heinrich Hoffmann fotográfus boltjában, aki nem mellesleg a náci párt hivatalos fényképésze volt. Az Evánál 23 évvel idősebb Hitlerrel a stúdióban találkozott először 1929 októberében. Ha minden igaz, Eva azzal szerette volna felhívni magára a figyelmet, hogy kétszer is megpróbált öngyilkos lenni, ahogy Hitler exe is tette (csak neki össze is jött). 1936-ban Eva, mint fényképész már gyakrabban találkozott Hitlerrel a kompániájával.

Hitler szentül hitte, hogy vonzó a nők körében, és nőtlenségével politikai népszerűségét igyekezett erősíteni, ezért Evával soha nem is mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt. Evának külön szobája volt a Berghofban, a berlini rezidencián, de még a berlini bunkerben is.

Amikor 1944. július 20-án Eva értesült a Hitler elleni sikertelen merényletről, ezt írta neki levélben: "Találkozásunk első pillanatától kezdve megfogadtam, hogy bárhová követlek, akár a halálba is." Ezek után 1945 áprilisában Berlinbe utazott, hogy Hitlerrel legyen a Führer-bunkerben, és még akkor is kitartott mellette, amikor a Vörös Hadsereg már Berlin kapujában állt. Április 28-ról 29-re virradó éjjel a Führer és Eva Braun szerényen, de összeházasodtak. Majd ahogy azt már ismerhetjük, Április 30-án délután elköszöntek az alkalmazottaktól, aztán három óra harminckor egy lövés jelezte Hitler halált. Eva addigra ciánkapszulával zárta le élete pálfyafutását. Ez volna az a bizonyos sírig tartó szerelem?

 

Forrás: Múlt-kor

 

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL