SZÓRAKOZÁS

6 világhíres szerető, akik nagy emberek ágyába bújtak be és lehet meg is bánták!

Vagy ha az életben nem is, holtukban már biztos, bár érezhetően lesz olyan a 6 világhíres szerető között, akik már életükben is megérezték annak a szelét, hogy rossz lóra tettek, de minimum rossz szájízzel bújtak ágyba királyokkal, uralkodókkal, hadvezérekkel. Van, akinek az életébe is került a szeretősködés. Lássuk ki ez a 6 világhíres, bátor vagy éppen szerencsétlen szerető?

Boleyn Anna – VIII. Henrik szeretője majd felesége

1507-ben született Anna Thomas Boleyn, Rochefort grófja és a norfolki hercegnő leánya. 18 évesen került az angol udvarhoz Aragóniai Katalin, Henrik első feleségének udvarhölgyeként. Akadt is udvarban pár futó kalandja és hamarosan a királynak is feltűnt úgy isten igazán a jelenléte.
Mivel VIII. Henrik nem érte el, hogy a pápa kimondja a válását, amiért felesége nem adott neki fiú utódot, úgy intézte el a sorsát, hogy 1533. január 25-én titokban feleségül vette a már terhes Boleyn Annát, akinek így családja természetesen pikk-pakk felemelkedett. Ám Anna csak I. Erzsébettel a későbbi szűz királynővel ajándékozta meg Henriket. Akinél persze egy idő után kezdett lecsengeni Anna varázsa és új szoknyák után nézett, ami viszont csak vitákat szült a házastársak között. Eközben Anna hiába próbálkozott, 1534-ben elvetélt, 1536 januárjában pedig egy halva született fiút szült, és ezzel neki be is fellegzett. 1536-ban VIII. Henrik házasságtörés vádjával bíróság elé állíttatta, és a bíróság halálos ítélete alapján lefejezték.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL