SZÓRAKOZÁS

10 meglepő és kevésbé ismert tény Fülöp hercegről

Fülöp, Edinburgh hercege április 9-én 99 éves korában elhunyt, a brit történelem leghosszabb ideje uralkodó nő társa volt. 73 éve házasodott össze II. Erzsébet királynővel, emellett a brit fegyveres erőknél, köztük a Királyi Haditengerészetnél és a Királyi Légierőnél végzett kiváló karrierjéről ismert, ám jó pár olyan tény is akad vele kapcsolatban, amiről a legtöbben nem tudnak!

A királyi családban betöltött szerepétől eltekintve a hercegnek gazdag és változatos élete volt, amely magában foglalta a viharos gyermekkort. Több mint 900 jótékonysági szervezet pártfogója volt ez a fantasztikus ember, aki elképesztő élettörténettel rendelkezik, ahogy az a következő 10 érdekességből ki is fog derülni:

3. Testvére terhesen hunyt el egy repülőgép-balesetben

1937. november 16-án Fülöp húga, Cecília, aki akkor nyolchónapos terhes volt, Brüsszelből Londonba repült egy esküvőre férjével és két gyermekükkel együtt, amikor repülőgépük lezuhant Belgiumban. Nem voltak túlélők. Cecília még csak 26 éves volt.

Állítólag Fülöpöt teljesen megsemmisítette a hír, állítólag azt mondta, hogy szerinte soha nem fogja túltenni magát a szörnyű csapáson.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL