SZÓRAKOZÁS

10 híresség, akik az egyszerű életet választották – Nem vágnak fel a pénzükkel!

Ez a 10 híresség megtehetné, hogy gazdag, pazar életét. Villoghatnának a pénzükkel vagy jóformán megengedhetnének maguknak bármit. Mégsem teszik. Talán ugyanolyan átlagos életet élnek, mint azelőtt, hogy sztárok lettek volna. Kimondottan szerény, visszafogott életet él ez a 10 ember, és ezért kijár nekik a tisztelet!

Van valami csodálatraméltó abban, ahogy ez a 10 sztár mondhatni  átlagos életet él:

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio 2010 és 2016 között bekerült a Forbes magazin legjobban fizetett színészeinek éves listájába, ennek megfelelő bevétele 28 millió dollár, 77 millió dollár, 37 millió dollár, 39 millió dollár, 29 millió dollár és 27 millió dollár volt. Úgy tűnik, hogy megengedhette volna magának az aranyból készült vécét is, és havonta új házat vásárolhatott volna. Ehelyett a normális életet választotta. Például nem is olyan régen észrevették, hogy manhattani esős napon egy elveszett turistát igazított útba.

Sőt, DiCaprio megérti a szegény emberek szükségleteit, és megosztja a pénzét a világgal. 2020-ban alapítványa 3 millió dollárt ajánlott fel az ausztrál bozóttűz-elhárítási erőfeszítésekre.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL