SZÓRAKOZÁS

10 híresség, akik az egyszerű életet választották – Nem vágnak fel a pénzükkel!

Ez a 10 híresség megtehetné, hogy gazdag, pazar életét. Villoghatnának a pénzükkel vagy jóformán megengedhetnének maguknak bármit. Mégsem teszik. Talán ugyanolyan átlagos életet élnek, mint azelőtt, hogy sztárok lettek volna. Kimondottan szerény, visszafogott életet él ez a 10 ember, és ezért kijár nekik a tisztelet!

Van valami csodálatraméltó abban, ahogy ez a 10 sztár mondhatni  átlagos életet él:

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar kora gyermekkorában kezdte színészi karrierjét. Bár ismert híresség, Gellar inkább szerény családi életet él. Freddie Prinze Juniorral, akivel 2002 óta házas, és két gyönyörű gyermekük van. A pár nagyon boldognak tűnik, és mindig feltöltik a netre a békés életük szép pillanatait.

A színésznő a különböző jótékonysági szervezetek aktív szószólója is. Azt mondja: „Azért kezdtem, mert anyám nagyon régen megtanított arra, hogy akkor is, ha nincs semmid, van mód visszaadni. És amit cserébe kapsz, az tízszeres. De mindig nehéz volt, mert nem tudtam sokat tenni. Nem tehettem sokkal többet, mint csak pénzt adományozni, amikor még Buffy voltam, mert nem volt idő. És most végre van időm."
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL